Naurujoogaa ruukissa

Ryhmille ennakkovarauksella. Koe yhteisen naurun voima Essi Tolosen mukaansatempaavassa ohjauksessa. Naurujooga on samalla energistä ja huippu rentouttavaa sekä luonnollisesti yhteishenkeä nostattavaa. Kokoa ryhmä ja tulkaa ruukkiin nauramaan!
Aukioloajat
Sopimuksen mukaan
Pääsymaksu
alkaen 25 €/hlö sekä tarjouspyynnön mukaan
Puhelinnumero
+358 50 3700 338

Yhteiset naurut on todella hyvä idea energisoivaksi ohjelmanumeroksi. Naurujooga ja yhdessä nauraminen tarjoaa juuri sitä jotain uutta ja hauskaa yhteistä kokemusta osallistujille. Siitä on iloa siinä hetkessä sekä naurut jääelämään yhteisenä vahvana kokemuksena, josta kumpuaa vielä monet hyvät naurut jälkeenkin. Yhdessä nauraminen lisää luonnollisesti positiivista vuorovaikutusta ja me-henkeä.

MITÄ NAURUJOOGASSA TAPAHTUU?

Naurujoogassa sanan mukaan nauretaan ja paljon. Naurun innostava voima perustuu erilaisiin harjotteisiin sekä ryhmän tukeen, eikä siihen tarvita yhteistä huumorin velvoitetta. Aluksi keinotekoisestikin tuotettu nauru tarttuu ja muuttuu aidoksi nauruksi luonnollisesti sekä helposti.

Naurujooga sopii kaikille, mutta pääasiallisesti se on tarkoitettu aikuisille, jotka haluavat lisätä hyvinvointiaan hauskalla tavalla. Naurujoogasession voi tilata yritysten erilaisiin esim. virkistys ja hyvinvointipäiviin tai vaikka kokouksen ”välipala” piristeeksi. Sekä se sopii myös yksityistilaisuuksiin vaikka pienien tai isojen juhlien tunnelman nostattajaksi ja silloin myös nauruihin voi osallistua kaiken ikäisiä lapsia sekä aikuisia.

Rakennan kokonaisuuden tarpeistanne ja naurun viitekehyksestä katsoen.

Kokonaisuuden kesto vaihtelee tilaisuuden luonteesta, tilan koosta, ryhmän koosta riippuen sekä mitä yhteisillä nauruilla halutaan tavoittaa. Suosittuja kokonaisuuksien kestoja on 40min, 1h, 1,5h tai 2h.   Ryhmän koko voi olla 6-200 hlö väliltä. Tilaisuus voidaan järjestää tilaajan omassa tilassa tai Essi auttaa myös tilan hankinnassa.

Mukavaa jos pääsemme nauramaan yhdessä!

Lisätietoja naurujoogasta ja Essi Tolosesta:
www.naurujooga.fi

Tai soita +358-50 3700 338/ Essi