Jalo

Kultaseppämestari Timo Mustajärven työhuoneella, Vanhassa kasarmissa upeeta kulta-, hopea- ja jalokivimuotoilua. Laaja vihki-ja kihlasormusvalikoima.

Avoinna
ma-su10.00-17.00

Yhteydet

Veistosmaiset korut ovat Timo Mustajärven haaste ja kutsumus. Timo Mustajärvi työskentelee omassa Jalo-yrityksessään Fiskarsin ruukissa. Hänellä on lyhyt työmatka, sillä hän asuu sadan metrin päässä valoisasta galleria- ja työtilastaan. Kesäkuukausina korumuotoilija työskentelee myös Suomenlinnassa kakkostyöhuoneellaan. Mustajärvelle korumuotoilu on kutsumusammatti, jota ohjaa halu tutkia korun tekemistä eri lähtökohdista. Hän etsii koruilleen jatkuvasti uusia mitta- ja massasuhteita sekä pintaratkaisuja. Tekijä käyttää materiaalina kultaa, hopeaa sekä synteettisiä ja aitoja kiviä. Hän saattaa työstää korua jopa kaksi vuotta ennen kuin se löytää lopullisen muotonsa.

– Usein korun muotoiluun liittyvä ongelma ratkeaa jonkun toisen työn ohella

Timo Mustajärvi

Hänen persoonallisille sormuksilleen ja raskaille riipuksilleen on yhteistä voimakas maskuliininen muotokieli. Mustajärvi pitää kuvanveistoa tärkeimpänä suunnannäyttäjänään.

RYHMILLE

JALOKIVIEN KIMALLUS TYÖNÄYTÖS

Miltä näyttää turmaliini, berylli tai rubiini – onko timantti briljantti? Tule tutustumaan jalokivien kiehtovaan maailmaan kultaseppämestari Timo Mustajärven johdolla. Vierailun aikana voit seurata kultaseppämestarin työtä ja kuulla yrityksen tarinan.

Hinta: 150€/ryhmä + 15 e hlö (sis. alv)

Kesto n. 1 tunti

Varaukset ja tiedustelut: +358 (0)40 557 6313, info@jalo.fi

Sijainti

Pysäköinti rakennukset eteen tai torin pysäköintialueelle