Tanssija-terapeutti Julia Silverion ohjaamana pääset kokemaan kuubalaisista traditioista ammentavaa tanssin maailmaa. 

Kuubalaisia rytmejä ja tanssin pyörteitä Fiskarsissa!

Työpajat sopivat esimerkiksi työhyvinvointipäivään, polttareihin, häihin sekä erilaisiin kulttuuritapahtumiin. Harjoitukset sopivat kaikille. Aiiempaa kokemusta tanssista ei tarvita.

Räätälöi juuri ryhmällenne sopiva yhdistelmä kuubalaisia tanssilajeja kuten salsaa, sonia ja rumbaa sekä mahdollisesti terapeuttisempia liike- ja kontaktiharjoituksia afron, vapaan tanssin ja itseilmaisun maailmasta. 

Työpajan kesto vaihtelee 1,5-3h. 

Esimerkki kokonaisuuksia:

Työhyvinvointia salsaten!

Tervetuloa oppimaan kuubalaisen salsan perusteet Fiskarsin ruukin ihanassa miljöössä! Julia Silverion johdattelemana opitte työyhteisönne kanssa Kuubalaisen salsan lempeät perusrytmit ja askeleet. Luvassa on tanssirytmien opettelua yksin ja yhdessä sekä piirityöskentelyä ja draaman metodeista ammentavia harjoitteita. Työpaja on sukellus kuubalaiseen kulttuuriin ja lämpimiin rytmeihin sekä myös hikinen, hauska, ilmaisukykyä ja yhteisöllisyyttä vahvistava kokonaisuus! 

Kesto 2h. Hinta 250e plus alv (24%) ja tilavuokra.

Afroa & orishoja – syväsukellus arkkityyppien maailmaan

Kuubalainen afro vie meidät orishojen (kuubalaisten henkien/jumaluuksien) maailmaan. Seitsemän orishaa johdattelevat meidät kukin omaan hyvin erityiseen maailmaansa, josta haemme inspiraatiota omalle improvisoidulle liikekielellemme. Teemme työpajassa somaattisia eli kehon sisäiseen kokemukseen nojaavia harjoituksia yksin sekä pareittain ja ryhmässä. Tässä työpajassa syvennymme oman keho-mieli-sielumme viisauteen liikkeen kautta. Työpaja voi tuntua lempeällä tavalla terapeuttiselta. 

Kesto 2h. Hinta 250e plus alv (24%) ja tilavuokra.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus yhteisössä –  kokemuksellinen työpaja

Koulutus keskittyy tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuslakiin. Käytämme erityisesti kehollisia menetelmiä kuten mindfulness-harjoituksia, läsnäolevaa keskustelua, piirityöskentelyä ja somaattisia liikeharjoituksia. Työpajaan osallistunut ymmärtää yhdenvertaisuuteen liittyviä ilmiöitä, sekä tiedostaa miten ennaltaehkäistä ja puuttua syrjiviin toimintamalleihin sekä tilanteisiin sensitiivisen määrätietoisesti. Työpajaan osallistunut edesauttaa hyvin toimivaa yhdenvertaisuuden kulttuuria työyhteisössään.

Kesto 3-6h. Hinta 450-700e plus alv (24%) ja tilavuokra

Ohjaajasta:

Julia on suomalais-kuubalainen tanssija, ihmisoikeuksien kandidaatti, sukupuolentutkimuksen maisteri, yrittäjä, lyhytterapeutti ja äiti. Ennenkaikkea hän on liikkeessä olevan yhteyden rakastaja ja halukas jakamaan intohimostaan muille! Julian kannattelu pyrkii turvallisuuteen, aitouteen ja autenttisuuteen sekä hauskanpitoon. Hänen ohjaamansa tilat keskittyvätkin erityisesti siihen mistä liike on lähtöisin: luovuudesta, halusta ilmaista mitä elämä on nyt-hetkessä, tarpeesta liittyä itseen, omaan kehoon, musiikkiin ja kanssaeläjiin. 

Lisätietoja, mm. Fiskarsin viikottaiset tanssitunnit:
www.felicious.fi 

www.facebook.com/Feliciousproductions

Ole yhteydessä niin luomme juuri teille teidän toiveitanne vastaavan elämyksen!

Yhteystiedot:
Julia Silverio
info@felicious.fi
0408416244