Kokoonnu ja juhli

Ruukin ympäristö luo upeat puitteet unohtumattomille juhlille ja inspiroiville kokoontumisille. Tutustu kokous- ja juhlatiloihimme, ja pyydä tarjous!

VUOKRATTAVAT TILAT

Fiskarsin Ruukin monipuoliset tilat ja ainutlaatuinen miljöö tarjoavat erinomaiset puitteet erilaisten yritystapahtumien ja yksityisjuhlien järjestämiselle.

LATAA TÄSTÄ KOKOUS- JA JUHLATILAESITEEMME

”Lukaali on tunnelmallinen ja monipuolinen, toimi loistavasti meidän kokousryhmälle”

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Lähetä meille tarjouspyyntö tai kysely lomakkeen kautta ja myyntitiimimme on sinuun yhteydessä.

Lähiruokaa ja juomaa tapahtumiin Fiskarsin ravintoloista

VUOKRAA RAVINTOLA TAI KAHVILA TILAISUUTTA VARTEN

Kokoushotelli The Torby

Alle 50 hengen kokousryhmiä palvelee ruukin upouusi kokoushotelli The Torby.

Tätä meiltä kysytään usein

Saako vuokrattaviin tiloihin tuoda omat juomat?

Kaikkiin Fiskars Villagen tapahtumatiloihin voi tuoda omat juomat.

Kuinka iso ryhmä mahtuu tiloihin?

Ruukissa on sopivia tiloja 10-300 hlölle.

Mitä elämyksiä voi yhdistää kokoukseen?

Fiskarsissa on erittäin monipuolinen ohjelma- ja aktiviteetitarjonta. Kokoukseen voi yhdistää mm lasinpuhallusta, tasting-kierros Veitsitehtaalla, käynti KWUM -keramikkamuseolla tai ruukkivaellus. Tästä löydät lisätietoa elämystarjonnasta.

Millainen majoituskapasiteetti ruukissa on?

Fiskarsissa on yhteensä 28 hotellihuonetta, 24 huonetta The Thorby hotellissa ja 4 hotellihuonetta Fiskars Wärdshusin yhteydessä.

Mistä catering?

Juhlatiloihimme saatte tuoda minkä tahansa catering palvelun. Suosittelemme paikallisia yrityksiä; Ravintola Kuparipajaa (samassa rakennuksessa Valkoisen ja Mustan salin kanssa), Fiskars Wärdshusia ja Gastro Bar Lavanderiaa. Pientä suolaista ja makeaa sekä kakkuja saa myös Cafe Antiquesta.