NIKARI

Nikari valmistaa korkealaatuisia puuhuonekaluja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Nikari on noussut Suomen arvostetuimpien huonekaluvalmistajien pariin yrityksen 50 vuotisen taipaleen aikana. Showroom ja verstas sijaitsevat Fiskarsin Ruukissa upeassa vanhassa Konepajassa.

Avoinna

Avoinna kävijälle sopimuksen mukaan

Nikari valmistaa korkealaatuisia puuhuonekaluja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Huonekaluja ja tilaustöitä toimitetaan julkisiin kohteisiin sekä laatua arvostaviin yksityiskoteihin. Nikarin perusidea on käyttää lähialueen monimuotoisten metsien sertifioitua puuta, ja tehdä siitä niin muotoilullisesti kuin teknisestikin huonekaluja, jotka edustavat parhainta mahdollista laatua. Jo 1970-luvulla yrityksen perustaja, Suomen ainoa Pro Finlandia –mitalilla palkittu puuseppä Kari Virtanen päätti keskittyä pintakäsittelyaineiden osalta erityisesti öljyihin, vahoihin ja saippuoihin.

Nikarin Showroom ja verstas sijaitsevat idyllisessä Fiskarsin Ruukissa, Suomen vanhimmassa konepajassa jonka vieressä virtaavasta Fiskarsin joesta verstas saa sähkönsä.

RYHMILLE

Huonekalujen valmistuksetsa, muotoilusta ja suomalaisesta käsityöstä kiinnostuneet ryhmät voivat varata itselleen Nikarin Showroom vierailun, jonka aikana ryhmä saa kuulla Nikari Oy:n historiasta ja toiminnasta sekä samalla tutustua upeisiin tuotteisiin.

Varaukset saatavuuden mukaan.
Kesto: 45 min – 1 tunti
Ryhmän koko: 5 – 25 henkilöä
Hinta 120€/ryhmä (sis. alv)
Varaukset: fiskarsvillage@fiskars.com

Sijainti

Pysäköinti: Nikarin edessä, tai Peltorivin p-paikka

Muita toimipaikkoja