Fiskars Villagen sydämessä sijaitsee Fiskarsin vanha Kuparipaja ja Hienotaepaja, jotka muuntuvat yhdessä nyt upeaksi tapahtuma paikaksi isommillekin tapahtumille, kongresseille tai kokouksille. Näissä tiloissa on aikanaan valmistettu Fiskarsin historian ensimmäiset ja klassisimmat tuotteet.

Tapahtumatilat on kunnostettu vastaamaan vaativimpiakin nykyaikaisia tarpeita, ja voit järjestää meillä tapahtuman, joka täyttää kaikki toiveesi. Yhdessä nämä tilat muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden, joka voi sisältää myös majoituksen, sekä ravintolapalvelut. Kaikki palvelut saa helposti lähes saman katon alta. Tilaisuudet voivat olla aina n. 50 hengestä, jopa 400 hengen isompiin juhliin tai kongressiin.

Tapahtumatilat

Musta Sali on vanhassa Kuparipajassa sijaitseva upea juhla-, tapahtuma ja näyttelytila, joka huokuu teollisuustyyliä. Se on muunneltavissa moneksi ja sinne on mahdollisuus luoda juuri sellainen tapahtuma, joka palvelee kaikkia toiveitanne. Vain mielikuvitus on rajana.

Musta Sali on yhdistettävissä suureen ja avaraan Valkoiseen saliin, johon on mahdollista tehdä ja rakentaa monen tyyppisiä ratkaisuja. Yhdessä nämä tilat palvelevat jopa 400 hengen tapahtumia. Mikäli tilaisuus sisältää myös ruokailun ravintola Kuparipajassa, suositeltu maksimi henkilömäärä 250 henkilöä, jolloin koko ravintola on yksityiskäytössänne.

Hinta arkena alk. 800€/vuorokausi (sis. alv). Hinta sisältää sis. molempien tilojen käytön, tilan vakiokalusteet ja loppusiivouksen (hinnat voimassa 2024). Peruspakettia voi muokata tarpeiden mukaan, jolloin myös hinta voi muuttua. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Ravintola Kuparipaja

Ravintola Kuparipaja on Fiskarsin joen varrella, samassa rakennuksessa tapahtumatilojen kanssa sijaitseva ravintola, joka tarjoilee maukasta lounasta ja á la carte ruokaa kauden parhaista raaka-aineista. Kuparipajassa tiivistyy Fiskarsin Ruukin henki: perinteiset käsityötaidot yhdistettynä moderniin ajatteluun ja designiin. Kuparipajassa otetaan aina huomioon erityisruokavaliot ja asiakkaan toiveet. Loistavan ruuan lisäksi ravintolassa saatavilla paikallisten juomatuottajien tuotteita. Ravintola Kuparipajan yläkerrassa on kaksi tilaa, jotka toimivat tapahtumassanne ruokailutilana, mutta voivat olla myös tarvittaessa kokoustiloja. Nämä tilat ovat varattavissa yhteensä max. 150 hengelle.

Mustan ja Valkoisen Salin tilaisuuksiin ruoat tuottaa ja tarjoilee ravintola Kuparipaja. Ruokatarjoilu voi tapahtua joko ravintolan tiloissa tai tapahtumatiloissa. Ravintolasta on suora pääsy tapahtumatiloihin.

Esimerkkihintoja tilaisuuksien ruokatarjoiluista:

 • Aamupala alk. 10€/hlö (kahvi/tee täytetty sämpylä)
 • Kokouslounaat alk. 22€./hlö  Lounaat tarjoillaan aina ravintolassa. Lounaseen sisältyy: salaattipöytä, leipä, pöytiin tarjoiltu pääruoka sekä kahvi/tee
 • Iltapäiväkahvi + makea alk. 10€/hlö
 • 3 ruokalajin Illallinen pöytiintarjoiltuna alk. 49€/hlö
 • Cocktailpalat alk. 4,50/kpl
 • Cocktailbuffet alk. 40€

Majoitus The Torby hotellissa

The Torby -hotelli ontyylikäs ja vastuullisista valinnoista tunnettu hotelli, joka kunnioittaa suomalaista muotoilua. Sisustus on toteutettu yhdessä suomalaisten muotoilijoiden ja paikallisten valmistajien kanssa. Uuden vuonna 2023 avatun hotellin päärakennus sijaitsee Fiskarsin Hienotaepajassa, jossa on vuosina 1800-1900 valmistettu mm. ruokailuvälineitä ja saksia. Historialliseen kiinteistöön on rakennettu 24 hotellihuonetta, viisi erikokoista kokoustilaa sekä sauna.

The Torby hotellissa on 24 kahden hengen huonetta, kahdessa rakennuksessa. Huonehintaan sisältyy aamiainen. Huonetyyppejä on viisi:

 • The Ultima Thule – Kings size -parivuode laadukkailla vuodevaatteilla. Huoneet sijaitsee toisessa kerroksessa.
 • The Raami – Huone valittavissa kahdella yhden hengen vuoteella tai king-vuoteella. Huoneet sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa.
 • The Tundra – Yleellisesti sisustettu huone jossa queen-vuode ja näkyvä Fiskarsin Ruukkiin. Huoneita on ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa.
 • The Teema – suuri ja rauhallinen huone erillisrakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Valittavissa joko kaksi yhden hengen vuodetta tai King vuode.
 • The Taika – Erillisrakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevat huoneet ovat tilavia ja hiljaisia. Valittavissa joko kaksi yhden hengen vuodetta tai king-vuode.

Hotellihuoneiden hinnat alk. 220€/yö.

The Torby-hotellissa on lisäksi viisi erikokoista neuvotteluhuonetta. Osa kokoustiloista on mahdollista yhdistää suuremmiksi kokonaisuuksiksi.

Yllättävän lähellä.

Fiskarsin ruukki on elämyksellinen matkailukohde Raaseporissa. Pääset meille helposti.

 • 74 minuuttia autolla Helsingistä
 • 40 minuuttia pyörällä Karjaan juna-asemalta
 • 86 minuuttia autolla Turusta

Kysy lisää ja pyydä tarjous!