Näe ja koe

Inspiroiva Ruukki kutsuu kokemaan ja oppimaan uutta yhdessä! Tutustu aktiviteetti- ja palvelutarjontaamme ja suunnittele omannäköinen vierailu Ruukkiin!

Ruukin ihmisiä yhdistää yrittäjyys ja luomisen taito sekä vieraanvaraisuus. Niistä muodostuu kutsuvia hetkiä, joihin olet tervetullut osallistumaan.

Ryhmille

Suunniteletko vierailua ryhmän kanssa? Fiskarsin ruukissa onnistuu kokoukset ja virkistyspäivät, kaveriporukan jälleennäkemiset ja yhdistyksen retket. Tutustu tästä aktiviteetteihin.

Tätä meiltä kysytään usein

Pitääkö aktiviteetit varata etukäteen?

Osa aktiviteeteista ovat varattavissa ennakkoon kun taas osa ovat aina avoinna ja koettavissa ilman varauksia. Moni avaa myös toimipisteensä ryhmille aukioloaikojen ulkopuolella. Tutustu aktiviteetteihin etukäteen ja ole rohkeasti yhteydessä palveluntarjoajaan, jos pohdit varaamista.

Mitkä ovat palveluiden aukioloajat?

Fiskarsin putiikit ja palvelut ovat pääsääntöisesti avoinna kesäkaudella koko viikon ja talvikaudella viikonloppupainotteisesti. Jokaisella palvelulla on omat aukioloaikansa, joten suosittelemme tarkistamaan palveluiden aukioloajat etukäteen heidän omilta sivuiltaan. Moni toimija ottaa vastaan ryhmiä myös aukioloaikojen ulkopuolella, ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!

Löytyyköä Ruukista tekemistä lapsille?

Fiskarsin ruukkimiljöö tarjoaa jännittäviä tarinoita, taianomaisia rakennuksia ja luonnonläheisiä oivalluksia perheen pienimmille. Torin viereinen leikkipuisto kutsuu seikkailuun ja museon työpajat kutsuvat oppimaan.

Aluekarttaa ladataan…