Syö, juo ja majoitu

Ruukin ravintolat, juomatuottajat ja hotellit kutsuvat viihtymään pidempään! Piristä arkea maistelumenulla, juomatuottajien tasting-kierroksella ja ripauksella luksusta majoittumalla Ruukin uudessa hotellissa!

Ruoka ja juoma

Tervetuloa ruokamatkalle Fiskarsiin – kaikkina vuodenaikoina! Ruukin vahva ruokaperinne jatkuu tänäkin päivänä monipuolisella lähi- ja luomuruokatarjonnallaan.

Fiskarsissa toimii laadukkaita ravintoloita ja tunnelmallisia kahviloita, sekä monipuolisesti juomatuottajia, jotka toivottavat kävijät tervetulleeksi hivelemään makuhermojaan. Älä unohda herkkuputiikkeja ja ruokatapahtumia!

Kesäkahvilat

Ruukin ravintolat tarjoavat catering-palveluja ruukin juhlatiloihin. Pyydä tarjous suoraan ravintoloilta!

Tätä meiltä kysytään usein

Saako Ruukista vegaanista ruokaa?

Kyllä saa! Monella ravintolalla on suoraan listalla vegaanisia vaihtoehtoja. jos et löydä mieluisaa vaihtoehtoa kysy henkilökunnalta!

Onko Ruukissa lapsiystävällisiä ravintoloita?

Lastenkin mahat pitää täyttää ja ruukin ravintoloiden listoilla on annoksia myös lasten mieleen. Jos ette löydä mieluisia vaihtoehtoja listalta, kysykää apua henkilökunnalta!

Miten Ruukin ravintoloissa huomioidaan erikoisruokavaliot?

Ravintoloiden ruokalistoihin on merkitty laktoosittomat ja gluteenittomat vaihtoehdot. Mikäli sinulla on rajoitettu ruokavalio ole rohkeasti yhteydessä ravintolaan vaikka etukäteen tai kysy henkilökunnalta paikan päällä, niin järjestämme sopivat annokset!