Veitsitehdas

Fiskarsin vanhan veitsitehtaan tiloissa tuotetaan veitsien sijasta nykyään Fiskarsin Panimon, Ägräs Distilleryn ja Noita Wineryn tuotteita. veitsitehtaalla on myös putiikki ja maistelubaari sekä kokous- ja tapahtumatiloja.

Avoinna
ma-tosuljettu
pe14.00-22.00
la12.00-22.00
susuljettu
su 25.2.12.00-16.00

Fiskarsin vanhalla veitsitehtaalla tehtaillaan nykyään kaikkea muuta paitsi veitsiä. Vuoteen 2001 tiloissa tehtailtiin veitsiä ja saksia, nykyään teräviä ovat lähinnä juomakeksintömme, joihin ammennamme ideoita niin lähiluonnosta kuin mielikuvituksestammekin. Veitsitehtaalla valmistamme Fiskarsin Panimon, Ägräs Distilleryn, Noita Wineryn ja Suomenlinnan Panimon vastuullisesti tuotettuja maukkaita juomaelämyksiä. Tuotannon lisäksi Veitsitehtaalta löydät juomapuodin, baarin, ravintolan ja elämyksiä tarjoavan vierailukeskuksen.

Veitsitehtaan Gastrobaari sekä kokous- ja tapahtumatilat

Gastrobaarimme tarjoilee Veitsitehtaalla valmistettuja oluita, natuviinejä, alkoholituotteita ja näistä loihdittuja käsityöläiscocktaileja. Talvikaudella 2022–2023 ravintolamme keittiö toimii tilausravintolana ja kesäsesongissa kokit teroittavat veitsensä myös päivittäisempään ala‘carte toimintaan.

Veitsitehtaan monipuoliset tilat soveltuvat erilaisten tapahtumien järjestämiseen, juhlakäyttöön sekä kokoustamiseen. Palveluvalikoimastamme voidaan räätälöidä tarpeen mukaisesti ikimuistoisia elämyksiä yritys- ja yksityisryhmäasiakkaillemme.

Veitsitehtaan puoti

Juomapuodissamme on myynnissä kaikkia valmistamiamme Fiskarsin Panimon, Noita Wineryn, Ägräs Distilleryn ja Suomenlinnan Panimon alle 5,5 % juomia kotiin nautittavaksi. Valikoimistamme löytyy nestemäisten kotiin viemisten lisäksi myös mm. Panimon T-paitoja, Noita Wineryn sukkia, Ägräs Distilleryn collegepuseroita sekä paljon muuta. Kuuden tuotteen maistelupakkauksemme on erinomainen mökkituliainen, ja omaan käyttöön pahvinen käsilaukkumme otetaan tietysti tuplamäärällä! www.brukett.fi

Tuotantokierrokset ja maistelut

Järjestämme tiloissamme opastettuja vierailuja, joiden aikana kävijät pääsevät kurkistamaan kulisseihin ja kuulemaan, kuinka taika juomavalmistamon puolella tapahtuu. Kierroksella tutustutaan oluen panemiseen, viinin valmistukseen ja myös tisleiden maailmaan. Kierroksen päätteeksi on mahdollista osallistua ohjattuun tuotemaisteluun. Opastettuja kierroksia järjestetään ympäri vuoden ja isommille ryhmille on mahdollista räätälöidä yksityisiä kierroksia sekä tasting-palveluita.

Veitstehdas on juomavalmistaja Brukett Oy:n tuotanto- ja elämyskeskus. Lue lisää Brukett Oy:n brändeistä

Sijainti

Pysäköinti Veitstehtaan pihaan tai torin pysäköintialueelle.