Bianco Blu

Lasistudio ja -myymälä jossa valmistetaan ja myydään taide- ja käyttölasia. Studiossa järjestetään myös lasinpuhallusnäytöksiä ja kursseja.

Avoinna
ma-la10.00-17.00
su11.00-16.00

Yhteydet

Lipputankotehdas, Kuparivasarantie 7 A, 10470 Fiskars

Katso sijainti kartalla

Bianco Blu on Fiskarsissa sijaitseva lasistudio jossa isännöi omistaja, lasimestari Tarmo Maaronen. Studiossa on myynnissä Bianco Blun tuotteita ja siellä järjestetään myös lasinpuhallusnäytöksiä, -kokeiluja sekä -kursseja. Tervetuloa seuraamaan lasimestarin työskentelyä ja ostamaan uniikkeja lahjoja itsellesi tai toiselle. Paja on avoinna kaikille auikoloaikojen puitteissa. Lasistudio sijaitsee Paja-aukiolla Veneveistämön ja Takopajan naapurina, keskellä käsityöläisyhteisöä, kosken kohinan tuntumassa, luonnon keskellä – luovuuden lähteillä.

RYHMILLE

TYÖNÄYTÖS kesto n. 40min.

Tule ryhmäsi kanssa seuraamaan lasinpuhaltajan työstä, ja kuulemaan lasinpuhalluksen työvaiheista. Lasimestari Tarmo Maaronen näyttää miten lasiesine valmistetaan ja kertoo ammatistaan pilke silmäkulmassa.

Hinnat alkaen: 190€/ryhmä (2-50hlöä, suuremmat ryhmät jaetaan osiin)

LASINPUHALLUS – oman esineen valmistus, kesto riippuen ryhmän koosta.

Lasistudiolla voitte kokeilla lasinpuhallusta ja valmistaa oman lasiesineen lasimestarin opastuksessa. Neljän henkilön ryhmän puhallus kestään n. 1h. Lopullinen kesto riippuu ryhmän koosta.

Hinnat alkaen: 46€/hlö. Hinta riippuu puhallettavasta esineestä.

Lähetä tarjouspyyntö josta ilmenee päivämäärä, ryhmän koko ja haluttu palvelu suoraan lasimestarille osoitteeseen info@biancoblu.fi, tai soita Tarmo Maaronen+358 (0)45 139 0020.

Toimipaikan sijainti

Pysäköinti: Studion edessä (3 paikkaa) tai Lukaalin pysököintialue.