Vuokratilat ja tontit

Elävä ruukkialue tarjoaa yrittäjälle työ- ja myymälätilaa, asumista ja luovan ympäristön – sekä ennen kaikkea ihmisiä, asiakkaita. Fiskars on jo kolmen vuosikymmenen ajan toiminut huippuosaajien koti- ja työpaikkana sekä inspiraation lähteenä.

Tervetuloa asumaan luonnon keskelle ja silti palveluiden äärelle!

Fiskarsin Ruukin uusi Säästötien tonttialue sijaitsee alle kilometrin päässä upean Fiskarsin Ruukin ytimestä. Aluetta ympäröivät peltomaisemat ja hiljainen metsä, sekä pieni, rauhallinen omakotitaloalue. Metsäinen tonttialue rajoittuu peltoon ja tonteilta avautuu kaunis maalaismaisema etelään.

Ruukki on koti

Fiskarsin ruukki on n. 600 ihmisen koti ja elävä luova yhteisö, jossa monet putiikit ja pajat sekä tasokkaat kahvilat, ravintolat ja majoituspalvelut muodostavat historiallisesta rautaruukista ainutlaatuisen vierailukohteen. Asukkaille alue tarjoaa kattavasti peruspalveluita; kaupan, koulun, päiväkodin ja lukuisia harrastusmahdollisuuksia. Paikallisliikenne vie Raaseporin kaupungin muihin keskuksiin; Karjaalle, Tammisaareen, Tenholaan ja Billnäsiin. Karjaalta pääse junalla Helsinkiin ja Turkuun alle tunnissa.

Tutustu vapaisiin asuntoihin:

Avoinna

Yhteydet

Elävä luova yhteisö

Ruukissa asuu n. 600 asukasta, joista suuri osa tekee töitä luovien alojen parissa. Fiskarsin Kyläseura ry:n tarkoituksena on edistää kylän asukkaiden yhteistyötä, kylän elinkelpoisuutta sekä toimia asukkaiden yleisten ja yhteisten etujen valvojana.

Vapaat tontit omakotitalorakentamiseen

Ei valittua sisältöä, klikkaa tästä ja valitse sisältö sivupalkista.

Fiskarsissa ja lähialueilla on tontteja myytävänä ja vuokrattavana omakotitalorakentamiseen. Osaan tonteista saa rakentaa piharakennuksen pienteollisuutta varten. Tutustu vapaana oleviin tontteihin:


Fiskarsin alueella on tarjolla vuokra-asuntoja, liiketiloja ja työtiloja, sekä tontteja omakotitalon rakentamiseen. Tiloja vuokraa ja tontteja myy Fiskars Oyj Abp.

Ruukin keskustan asemakaava ja kaavamääräykset

Konkakummun alueen asemakaava ja rakennustapaohje

Katinsuon alueen asemakaava ja rakennustapaohje

Billnäsin kaavamääräykset

Ei valittua sisältöä, klikkaa tästä ja valitse sisältö sivupalkista.