Metsäfasilitointi

Järjestä kokoukset metsässä. Tuulettakaa ajatukset ja bootatkaa aivot luonnossa. Järjestä tiimin kehittämispäivä tai johdon strategiatyöpaja ulkona. Apuna on metsäfasilitointi: luonnossa tapahtuva tavoitteellinen ohjattu työpaja.
Aukioloajat
Tilauksesta
Pääsymaksu
alk 75€/hlö

Metsäfasilitointi on luonnossa tapahtuva tavoitteellinen fasilitoitu työpaja, jossa tietotyö ja toimisto siirtyvät metsään. Metsässä työskentely on tehokasta, koska stressitasot laskevat ja energiaa vapautuu luovaan toimintaan, ajatteluun, läsnäoloon ja kohtaamisiin muiden ihmisten kanssa.

Tilaisuus alkaa virittäytymisellä työpajan tavoitteisiin. Ohjelmaan kuuluu etukäteen sovittujen tavoitteiden työstäminen erilaisilla pohdintatehtävillä ja harjoituksilla.

Välissä hyödynnetään luonnossa työskentelyn positiivisia vaikutuksia ulkona tehtävillä aisti- ja keskittymisharjoituksilla. Kaikki työpajojen tulokset dokumentoidaan asiakkaan jatkokäyttöön metsäfasilitointiin sopivilla työtavoilla.

Puolen päivän metsäfasilitoitu kokous voi olla oma itsenäinen kokonaisuutensa tai sen voi yhdistää osaksi tyhy- tai virkistyspäivää. Lyhyeen työpajaan voi yhdistää myös luontoliikuntaa.

Olemme ulkona kaikilla säillä. Saatte meiltä hyvät pukeutumisohjeet. Fiskarsissa käytössä on kota ja katos. Työpajan kesto on 2,5 tuntia.

Katso valmiita metsäfasilitointipakettejamme

Puolen päivän metsäfasilitoidun työpajan hinta on 75 € / osallistuja (sis. alv. 24 %). Minimilaskutus on 10 hengen mukaan.

Hintaan kuuluu:

  • Asiakkaan ennakkohaastattelu etäpalaverissa.
  • Asiakkaan toivomat metsäfasilitoiduissa työpajoissa käsiteltävät muutosteemat tai aiheet kiteytetään työpajoja ja harjoituksia varten.
  • Metsämieli-henkinen aistikävely 15 min.
  • Metsäfasilitoitu työpaja harjoituksineen.
  • Työpajojen dokumentoidut yhteenvedot myöhempään käyttöön.

Valla Outdoors on luonto- ja elämysyritys, joka tarjoaa monta tapaa liikkua luonnossa. Tilaa meiltä yrityksen virkistyspäivä, metsäfasilitointia, maastopyöräretki, melontatapahtuma, sienikurssi, erätaitokurssi, avotuliruuanlaittoa tai talvella liukulumikenkäretki.

 

LISÄTIEDOT JA VARAUKSET: https://vallaoutdoors.com/metsafasilitointi/puolen-paivan-metsafasilitointi/