Työpäivä metsässä -metsäfasilitointia ja luontoliikuntaa

Järjestä kokoukset metsässä. Tuulettakaa ajatukset ja bootatkaa aivot luonnossa. Järjestä tiimin kehittämispäivä tai johdon strategiatyöpaja ulkona. Apuna on metsäfasilitointi: luonnossa tapahtuva tavoitteellinen ohjattu työpaja.
Aukioloajat
Tilauksesta
Pääsymaksu
alk 75€/hlö

Siirtäkää työpäivä luontoon. Toimistotöihin ei tarvita aina toimistoa, vaan ulkona metsässä suunnittelu ja ongelmanratkaisu saa uusia välineitä ja intoa. Pitäkää ohjattu työpäivä metsässä metsäfasilitaattorin johdolla ja parantakaa luovuutta metsässä pyöräillen tai vesillä meloen.

Metsäfasilitointia tai virkistyspäivän voi tilata ennakkovarauksella ryhmille puolen (3 h) tai koko päivän (6,5 h) tapahtumana.

Mitä on metsäfasilitointi?

Metsäfasilitointi on luonnossa tapahtuva tavoitteellinen fasilitoitu työpaja tai kokous, jossa tietotyö ja toimisto siirtyvät metsään. Metsässä työskentely on tehokasta, koska stressitasot laskevat ja energiaa vapautuu luovaan toimintaan, ajatteluun, läsnäoloon ja kohtaamisiin muiden ihmisten kanssa. Metsässä työskentely tuulettaa aivot ja boottaa ajatukset. Järjestä tiimin kehittämispäivä, asiakastapaaminen tai johdon strategiatyöpaja ulkona. Metsäfasilitointi järjestetään Rislan luontopolulla ja Myllyjärven kodalla.

Mitä ohjelmaa virkistyspäiväksi?

Valla Outdoors järjestää seikkailullista ja liikunnallista sekä rentouttavaa ja rauhoittavaa ohjelmaa virkistyspäiviin. Fiskarsissa voit järjestää virkistyspäivän ohjelmaksi melontaa kajakeilla, maastopyöräilyä, villiyrttiretken, sieniretken, metsäkylpyä, metsäjoogaa, patikoinnin tai tiimitehtäviä. Ryhmät voidaan jakaa sen mukaan, minkälaista ohjelmaa eri osallistujat kaipaavat. Kaikki ohjelma melonnasta metsäjoogaan sopii aloittelijoille ja lajeja ensimmäistä kertaa kokeileville.

Kaikkiin tapahtumiin voi liittää ruokailun luonnossa. Valmistamme herkullista ruokaa avotulella ja jälkiruuaksi keittyvät nokipannukahvit sekä paistuvat rapsakat letut.

Ketkä ohjaavat ja opastavat Valla Outdoorsin tapahtumia?

Metsäfasilitointia ja virkistyspäiviä ohjaavat ammattimaiset fasilitaattorit, jooga- ja metsäkylpyohjaajat, luonnonvaratuottajat sekä erä- ja luonto-oppaat. Valla Outdoorsin Mia Sinisalo on erä- ja luonto-opas sekä melonta- ja pyöräilynohjaaja. Mia ohjaa melontaa, maastopyöräilyä ja metsäfasilitointia sekä vetää sienikursseja. Aino-Maija Vaskelainen on kokenut liiketoiminnan kehittäjä jolla on kokemusta työskentelystä monenlaisissa organisaatioissa eri rooleissa. Valla Outdoorsin oppaana hänen vastuullaan on metsäfasilitointi.

Fiskarsissa Metsäjoogaa ohjaa Elina Surakka.

Tapahtumien kesto: 3-6 tuntia

Ryhmän koko: Ihanteellinen ryhmäkoko on 10-30 osallistujaa, mutta työpäivät metsässä sopivat myös isommille, jopa 80 hengen ryhmille. Organisoimme toiminnan niin, että kaikki pääsevät osallistumaan haluamiinsa aktiviteetteihin.

  • melonta
  • maastopyöräily
  • villiyrttiretki
  • sienikurssi
  • metsäjooga
  • metsäkylpy
  • erätaidot

Valla Outdoors on luonto- ja elämysyritys, joka tarjoaa monta tapaa liikkua luonnossa. Tilaa meiltä yrityksen virkistyspäivä, metsäfasilitointia, maastopyöräretki, melontatapahtuma, sienikurssi, erätaitokurssi, avotuliruuanlaittoa tai talvella liukulumikenkäretki.

LISÄTIEDOT JA VARAUKSET: https://vallaoutdoors.com/metsafasilitointi/puolen-paivan-metsafasilitointi/