Melonta ja SUP Natura Viva

Melontaa ja SUP-lautailua voi harrastaa ohjatusti ja omatoimisesti Fiskarsin kauniilla järvillä. Välinevuokraus ja ohjatut retket ryhmille ja yksityisille tarjoaa NaturaViva.
Aukioloajat
Avaamme taas keväällä 2022
Puhelinnumero
+358 10 292 4030
Sähköposti

Melonta- ja SUP-elämykset Fiskarsin vesistöissä tarjoaa NaturaViva.

Melonta

Fiskars Village on oiva melontaretken lähtöpiste Etelä-Suomessa. Vuokraa Natura Vivalta kajakki, SUP-lauta tai Packraft ja lähde laineille.

Välineiden vuokraus nettivarausjärjestelmän kautta. Siirry tästä vuokraamoon. 

Fiskars Village tarjoaa melonnan ystäville monia mainioita vaihtoehtoja sekä vuokravälineitä. Fiskarsissa vuokrattavana Oru Kayakeja, jotka ovat kokoon taitettavia, auton takaluukussa tai repussa helposti mukana kuljetettavia kajakkeja. Oru Kayakin mukaan napattuasi voit nauttia täysipainoisesti alueen kaikkien järvien melontamahdollisuuksista.

Fiskarsissa vuokrattavana myös Packrafteja. Nämä ilmalla täytettävät kanootit ovat patikkaretkeilijän parhaita kavereita. Tyhjänä Packraft painaa vain muutaman kilon ja kulkee mukana rinkassa tai repussa lähimmän järven rantaan. Täytettynä se kantaa vaeltajan ja hänen varusteensa yli vesistöjen. Natura Vivan vuokravalikoimassa on sekä yhden hengen että kahden hengen Packrafteja.

SUP-lautailu

Stand Up Paddle – eli SUP-lautaulu on upea tapa nauttia luonnosta! SUP-laudat ovat ilmatäytteisiä ja kulkevat helposti mukana tulevassa repussa vesistöjen ääreen. Paketti sisältää laudan lisäksi pumpun ja melan. Vuokraa SUP kuumana kesäpäivänä ja lähde järvelle viettämään upeaa ulkoilupäivää. SUP-laudalla seisot tai istut ja meloskelet hiljaa eteenpäin. SUP-latailu on turvallista ja aktiviteetti ei vaadu uima-asua. On aikaa tarkkailla luontoa ja kuunnella lintujen laulua. Muista aurinkorasva ja vesipullo – ei muuta kuin laineille lipumaan!

Myllyjärven mökki

Pidennä vierailuasi yöpymällä Myllyjärven mökissä luonnon keskellä. Laiturilta pääset suppailemaan tai melomaan hiljaiselle järvelle. Lue lisää Myllyjärven mökistä täältä.