Ryhmille

Ruukki on täynnä elämyksiä erilaisille ryhmille. Meiltä löydät ikimuistoiset aktiviteetit, upeat tilat kokouksia varten, hyvän ruuan ja paikalliset juomat. Kaikki tämä upeassa ruukkimiljöössä.

Tervetuloa ryhmäsi kanssa Fiskarsin Ruukkiin! – Meillä viihtyvät sekä työporukat, tyky- ja tyhyryhmät, ystäväporukat, että kokousryhmät. Yhdistä luova elämys tai historiallinen kierros hyvään ruokaan ja yhdessäoloon! Monipuolinen tarjontamme soveltuu monenlaiselle ryhmälle.

Itsetehtyä ja aitoa! – Ruukin työpajoilla pääsette tutustumaan Ruukin muotoilijoihin ja käsityöläisiin. Voitte varata työnäytöksen tai, jopa kokeilla omien tuotteiden valmistusta mm. lasistudiolla, kynttilätehtaalla tai hopeakorupajalla. Ruukissa työskentelee monien alojen ammattilaisia, kuten puuseppiä, taidemaalareita ja koruseppiä, jotka avaavat ovensa esim. opiskelijoille tai ammattiryhmille.

Ota yhteyttä suoraan valitsemaasi palveluntarjoajaan. Vinkkejä tai apua päivän suunnitteluun saat täyttämällä lomakkeen:

Usen kysytyt kysymykset

Miten varaukset hoidetaan?

Ryhmät varaavat elämykset ja ruokailut suoraan palveluntarjoalta. Yhteystiedot löytyvät kunkin palvelun omilta sivuilta. Mikäli kaippaatte vinkkejä päiväänne tai apua aikatauluttamiseen auttaa Fiskars Villagen matkailupalvelut teitä. Meidät tavoitat yllä olevan lomakkeen kautta.

The Torby paketoi elämykset ja ruokailut kokousasiakkailleen samalle laskulle.

Missä kannattaa ruokailla?

Ruukissa on useampi ravintola, jotka soveltuvat ryhmille. Ravintola Kuparipajan mahtuu isompikin ryhmä, ja heidän kabinetissa voitte yhdistää ruokailun kokoukseen. Fiskars Wärdshus ja Veitsitehdas ottavat molemmat ryhmiä ilolla vastaan. Mikäli kaipaatte kevyempää ruokailua tai kahvitaukoa, suoittelemme Cafe Antiquea tai Gastro Café Lavanderiaa. Varaukset suoraan ravintoloihin/kahviloihin. Katso kaikki ravintolat ja kahvilat täältä.

Kuinka paljon aikaa kannattaa varata vierailuun?

Vierailuun kannattaa varata hyvin aikaa. Parhaan Ruukki-elämyksen saatte varaamalla kokonaisen päivän tai kaksi päivää, jolloin aikaa jää aktiviteettien ja ruokailun lisäksi omatoimiselle kiertelylle putiikeissa ja ruukkialueella.

Puolen päivän vierailuun mahtuu aktiviteetti ja ruokailu sekä hieman vapaa-aikaa ruukissa kiertämiseen. Suunniteltaessa vierailua kannattaa tarkistaa palveluiden aukioloajat. Monet aktiviteetit, kuten opastus ovat saatavilla asiakkaan toivomana kellonaikana.

Minne kannattaa pysäköidä bussi?

Saapuessa bussilla kannattaa suunnata Fiskarsin torille, jossa on hyvin tilaa pysähtyä. Torin laidalla sijaitsee yleisö wc. Busseille löytyy myös pysäköintipaikat Fiskarsin torilta.
Matkailuneuvonta sijaitsee kesäaikaan (1.6.-31.8.) Vanhalla Paloasemalla, jonka edessä Fiskarsintiellä on myös levennetty pysähtymispaikka busseille.

Onko Ruukkiin sisäänpääsymaksua?

Ruukkialue on kaikille avoin vuoden jokaisena päivänä, ja vierailu putiikeissa ja pajoissa on maksutonta. Pääsymaksua perivät tietyt tapahtumat, museot ja näyttelyt. Tieto maksullisuudesta ilmoitetaan aina kunkin palvelun omilla sivuilla. Fiskarsin museoon ja Onoman kesänäyttelyyn käy myös museokortti.

Löytyykö Fiskarsista kokoustilaa?

Kyllä löytyy! Meillä kokoustavat niin pienet kuin suuretkin ryhmät! Kokoushotelli The Torby tarjoaa tyylikkäät puitteet 2-50 hlö ryhmille, Veitsitehtaalta löytyy kokoustilat 25 hengelle, tastinghuone 50 hengelle ja ravintolasali jopa 150 hengen tilaisuuksiin. Ravintola Kuparipajan kabinetissa yhdistät kokouksen ja ruokailun ja perinteikäs Seuraintalo Lukaali toimii jopa 120 hengen ryhmille.

Lue lisää ja varaa kokoustila.

Saapuminen Fiskarsiin

Fiskarsin ruukki sijaitsee Länsi-Uudellamaalla, Raaseporin kaupungissa.

  • 1t 12min bussilla Helsingistä
  • 1t 26min bussilla Turusta
  • 2t 50min bussilla Tapmereelta