Tervetuloa viettämään häitä Fiskarsin ruukkiin

Kiitos, että olet varannut juhlatilan Fiskarsin ruukista! Olemme koonneet tälle sivulle tilaan liittyviä tärkeitä tietoja, ja inspiraatiota.

Tutustu varaamasi tilan tietoihin ja ohjeisiin

Ruuat ja juomat juhliin kannattaa tilata hyvissä ajoin! Tutustu Fiskarsin Ruukin ravintoloihin ja juomatuottajiin:

Muistilistaa häiden järjestämiseen

Tilavaraus

Onnea! Olette varanneet tai varaamassa upean tilan Fiskarsin ruukista häitänne varten. Muistattehan tutustua tilaan ja sen varusteluihin sekä sääntöihin ennen tilaisuutta.

Vihkimispaikka

Lähin kirkko löytyy Pohjan keskustasta n. 5 km päästä Fiskarsista. Mikäli olette valinneet Puimalan tai Mustan salin häitänne varten, löytyy itse juhlatilasta tilaa myös vihkimiselle. Kesäkuukausina vihkimisen voi järjestää ulkona Fiskarsin puistoalueella, kysykää lisää tästä vaihtoehdosta meiltä!

Ruuat ja juomat

Juhlatilaa varatessa kannattaa olla ajoissa yhteydessä ravintoloihin tai pitopalveluyrityksiin ja pyytää tarjouksia tarjoiluista. Fiskarsissa toimii kaksi cateringpalveluja tarjoavaa ravintolaa: Fiskars Wärdshus ja Ravintola Kuparipaja. Fiskarsissa toimii myös panimo, viinimö ja tislaamo josta voit hankkia paikalliset juomat tilaisuuteesi! Lue lisää.

Yöpyminen

Fiskarsissa toimii kaksi hotellia. The Torby tarjoaa tasokaat puitteet ja tilaa niin hääyötä varten, että häiden valmisteluja varten. Hotellilla on saunatila jossa voi rentoutua häitä edeltävää iltana.
Fiskars Wärdhusin neljä huonetta majoittavat häävieraita mukavasti.

Muista olla hotelleihin yhteydessä ajoissa!

Tilan somistus

Fiskarsin Ruukin juhlatilat sijaitsevat historiallisissa rakennuksissa ja tarjoavat upeat puitteet häitä varten. Somistus ei kuulu tilavuokraan, eikä tiloissamme ole valmiita somisteita, eli annamme asiakkallemme vapaat kädet luoda tilan ulkoasun ja tunnelman haluamallaan tavalla. Tilojen suuren koon vuoksi somistukseen kannattaa varata riittävästi aikaa ja apukäsiä. Inspiraatiota somistukseen löyty alla olevasta kuvagallerista.
Muistattehan poistaa kaikki somistukset tilasta juhlien jälkeen.

Inspiraatiota ja vinkkejä