Ravintola Kuparipaja

Ravintola Kuparipaja on Fiskarsin joen varrella, vanhassa Kuparipajassa sijaitseva ravintola, joka tarjoilee maukasta lounasta ja á la carte ruokaa kauden parhaista raaka-aineista

Avoinna
ma-to11.00-18.00
pe11.00-20.00
la12.00-20.00
su12.00-18.00

Ravintola Kuparipaja on Fiskarsin joen varrella, vanhassa Kuparipajassa sijaitseva ravintola joka tarjoilee maukasta lounasta ja á la carte ruokaa kauden parhaista raaka-aineista. Kuparipajassa tiivistyy Fiskarsin Ruukin henki: perinteiset käsityötaidot yhdistettynä moderniin ajatteluun ja designiin. Loistavan ruuan lisäksi ravintolassa saatavilla paikallisten juomatuottajien tuotteita.  Ravintolassa on jopa 200 asiakaspaikkaa.

Vuonna 2022 uudistetut tilat tarjoavat myös upeat puitteet kokoustamiseen ja juhlimiseen. Alakerrassa viihtyisä Kulma (55 paikkaa) sekä 24-paikkainen Paja toimivat yhdessä tai erikseen juhlia varten ja yläkerrassa 100 paikkaisen Hiomo-salin ja 45 paikkaisen Masuuni-kabinetin voi niin ikään varata yhdessä tai erikseen. Ravintola on kokonaisuudessaan esteetön. Varaukset ja tiedustelut suoraan ravintolalle.

Kuparipajasta saa nyt myös pizzaa, aina perjantaisin. Pizzauuni on lämmin klo 16-20.

Sijainti

Pysäköinti: Lukaalin pysäköintialue tai torin pysäkintialue. Rakennuksen edessä esteetön pysköinti.