The Torbyn hotellin päärakennus sijaitsee Fiskarsin Hienotaepajassa, jossa on vuosina 1800-1900 valmistettu mm. ruokailuvälineitä ja saksia. Historialliseen kiinteistöön on rakennettu 24 hotellihuonetta, viisi erikokoista kokoustilaa sekä sauna.

The Torby -hotelli kunnioittaa suomalaista muotoilua. Hotellin sisustus on toteutettu yhdessä suomalaisten muotoilijoiden ja paikallisten valmistajien kanssa. Sisustussuunnittelusta vastaa Koko3:n Mari Relander yhdessä Poiat-arkkitehtitoimiston kanssa. Lisäksi Håkan Långstedt Saas Instrumentsista on suunnitellut hotelliin valaisimet. Mikko Laakkonen on muotoillut Fiskarsissa valmistettuja lasivalaisimia hotellille. Hotellin irtokalusteet ovat Nikarin ja Poiat valmistajien käsialaa.

Huoneet

The Torby hotellissa on 24 kahden hengen huonetta, kahdessa rakennuksessa. Huonehintaan sisältyy aamiainen. Huonetyyppejä on viisi:

  • The Ultima Thule – Kings size -parivuode laadukkailla vuodevaatteilla. Huoneet sijaitsee toisessa kerroksessa.
  • The Raami – Huone valittavissa kahdella yhden hengen vuoteella tai king-vuoteella. Huoneet sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa.
  • The Tundra – Yleellisesti sisustettu huone jossa queen-vuode ja näkyvä Fiskartsin Ruukkiin. Huoneita on ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa.
  • The Teema – suuri ja rauhallinen huone erillisrakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Valittavissa joko kaksi yhden hengen vuodetta tai King vuode.
  • The Taika – Erillisrakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevat huoneet ovat tilavia ja hiljaisia. Valittavissa joko kaksi yhden hengen vuodetta tai king-vuode.

Lue lisää huoneista täältä: thetorby.fi/huoneet

Kokouspalvelut

The Torby-hotellissa on 5 erikokoista neuvotteluhuonetta. Osa kokoustiloista on mahdollista yhdistää suuremmiksi kokonaisuuksiksi.

Lue lisää ja pyydä tarjous: thetorby.fi/kokoukset-ja-tapahtumat/

Torby voi pyydettässä paketoida omille kokousasiakkailleen muut palvelut samalle laskulle.

VARAA HUONE

Avoinna

Yhteydet

Sijainti kartalla

Pysäköinti hotellin pihaan hotellivieraille

Muut majoituskohteet