Myllyjärven kota ja ruokailukatos

Varaa Myllyjärven kota ja ruokailukatos perheen juhliin tai työyhteisön tilaisuuksiin! Tunnelmallisen kodan lisäksi saat käyttöösi myös tilavan katetun kokoustilan, joka soveltuu ruokailukatokseksi tai muuhun oleskeluun.

Tilan tiedot

Fiskarsin alueella sijaitseva Myllyjärvi on upea luontokohde. Nyt sinulla on mahdollisuus nauttia yksityisen grillikodan tunnelmasta. Saat käyttöösi myös tilavan katetun kokoustilan, joka soveltuu ruokailukatokseksi tai muuhun oleskeluun.

Varustus

Saat käyttöösi koko yksityisen alueen, jolla sijaitsee grillikota, ruokailukatos ja ulko-wc. Grillikodalla on polttopuita ja kirves.

Sijainti

Myllyjärven kota sijaitsee Raaseporissa, noin 2,5 kilometrin päässä Fiskarsin ruukista. Osoite: J. E. Erikssonintie 100, 10470 FISKARS

Lähin kauppa on Fiskars Villagen kylässä, noin 3 kilometrin kävely- tai ajomatkan päässä Myllyjärven mökiltä.

Alueen varaaminen ja käyttö

Alue on vuokralaisen käytössä koko päivän 08:00-24:00. Vuokralainen saa mennä alueelle vasta varausajan alkaessa ja sieltä on poistuttava varausajan päätyttyä.

Avaimet

Avaimet sijaitsevat älyavainlaatikossa alueella. Vuokraajalle toimitetaan kohteen avainlaatikkoon henkilökohtainen, varauksen ajan voimassa oleva PIN-koodi etukäteen hyvissä ajoin ennen varauksen alkua.Vuokraaja saa koodin myös mökille johtavan tien puomin lukkoon.

Siisteys, loppusiivous ja roskat

Vuokralainen on vastuussa vuokrakohteen, sen pihapiirin sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä. Alueen ja rakennusten täytyy olla siivottu huolellisesti käytön jälkeen siten, että seuraavalla tulijalla on miellyttävää saapua Myllyjärvelle nauttimaan. Alueella noudatetaan roskatonta retkeilyä. Kaikki jätteet on vietävä pois alueelta. Alueelle ei saa myöskään jättää mitään ruoka-aineita.

Ehdot, säännöt ja ohjeet

Varaaja on täysimääräisesti vastuussa koko alueesta sekä myös henkilöistä jotka vierailevat alueella. Tutustu ehtoihin ennen varaustasi.’

 

Kotaa vuokraa NATURA VIVA

Yhteystiedot:

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030

Katso myös

Lukaali

Kapasiteetti: 120

Käytettävissä: Ympäri vuoden

Tutustu

Musta Sali

Kapasiteetti: 200

Käytettävissä: kevät ja syksy, kesäkaudella varattu kesänäyttelyä varten

Tutustu

Valkoinen Sali

Kapasiteetti: 200

Tutustu

Puimala II-kerros

Kapasiteetti: 200

Käytettävissä: toukokuu-syyskuu

Tutustu

Puimala

Kapasiteetti: 300

Käytettävissä: kesäkuu-syyskuu

Tutustu