Myllyjärven saunamökki

Tunnelmallinen Myllyjärven mökki lähellä Fiskarsin ruukkia tarjoaa majoitustilat 2-3 henkilölle, kesäisin pihassa myös Tentsile-majoitus.

Myllyjärven mökki on Natura Vivan vuokrakohde Fiskars Villagen lähellä, runsaan tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta ja Turusta. Vuokramökki sijaitsee kauniin erämaisen Myllyjärven rannalla, joka on noin kolmen kilometrin päässä Fiskarsin ruukkikylästä. Ja mikä parasta, järven rannalla ei ole muita mökkejä. Kun vuokraat Myllyjärven mökin, saat järven ikään kuin itsellesi. Nauti uimaleikeistä, patikoi tai lähde soutelemaan järvelle.

Mökissä on nukkumatilat kolmelle hengelle, pieni keittiö, sisävessa, takka ja sähkösauna. Saunan lauteille mahtuu 4 henkeä. Kesäisin vuokraan sisältyy Tentsile, puiden runkoihin ripustettava telttamajoitus, joka tarjoaa elämykselliset yöunet kolmelle.

Tämä Natura Vivan majoituskohde on vastuullinen valinta ja kohde on saanut Green Key -ympäristömerkin.

Lisäksi voit vuokrata lähellä sijaitsevan kokonaisuuden: grillikota, tentsile -puumajoite, outdoorkokoustila ja ulko-wc. Grillikodassa pääset fiilistelemään tulta järvinäkymin ja grillaamaan herkut oman mielesi mukaan. Tentsile -puumajoitteessa leijut ja hengähdät luonnon rauhassa kerrassaan rauhoittavissa maisemissa. Outdoorkokoustila sopii mainiosti kokoontumiseen, keittokatokseksi ja ruokailuun jopa kahdellekymmenelle hengelle.

Tiedustelut: info@naturaviva.fi.

Katso saatavuus ja varaa mökki tästä

Sijainti

Mökille johtavalla tiellä on puomi johon saa koodin varauksen yhteydessä.

Muut Fiskarsin ruukin majoitusvaihtoehdot