Veitsitehdas

Elämyspaikka, joka tarjoaa kaikkea muuta paitsi veitsiä.
Aukioloajat
AVOINNA: ma-to suljettu, pe-la klo 12-21, su klo 12-17
Osoite
Veitsitehdas, Peltorivi 7, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 43 201 0833
Sähköposti

Fiskarsin vanhan veitsitehtaan tiloissa toimii panimon, tislaamon, viinimön, baarin ja myymälän kattava elämyspaikka. Vuoteen 2001 tiloissa tehtailtiin veitsiä ja saksia, nykyään teräviä ovat lähinnä juomakeksintömme, joihin ammennamme ideoita niin lähiluonnosta kuin mielikuvituksestammekin. Täällä tarjoamme Fiskarsin Panimon, Noita Wineryn sekä Ägräs Distilleryn voimin vastuullisesti tuotettuja ja maukkaita juomaelämyksiä. Veitsitehtaan vierailukeskuksen erilaisia tiloja on mahdollista vuokrata myös yksityistapahtumien järjestämiseen ja kokoustilamme valmistuvat talvella 2022.

Järjestämme tiloissamme opastettuja vierailuja, joiden aikana kävijät pääsevät kurkistamaan kulisseihin ja kuulemaan, kuinka taika juomavalmistamon puolella tapahtuu. Kierroksella tutustutaan oluen panemiseen, viinin valmistukseen ja myös tisleiden maailmaan. Kierroksen päätteeksi on mahdollista osallistua ohjattuun tuotemaisteluun. Avoimet kierrokset järjestetään talvisesongin aikaan kerran kuukaudessa ja isommille ryhmille järjestämme yksityisiä kierroksia sekä tasting-palveluita.

Gastrobaarimme tarjoilee panimotuotteita, natuviinejä ja käsityöläiscocktaileja. Talvikaudella 2022–2023 ravintolamme keittiö toimii ainoastaan tilausravintolana ja tämän lisäksi järjestämme upeita teemaillallisia.