Fiskarsin Panimo

Fiskarsin Panimo valmistaa käsityöläisoluita Fiskarsin Ruukin vanhassa Veitsitehtaassa. Lähellä on puhdas luonto, josta ammennamme ideoita, inspiraatiota ja raaka-aineita oluisiimme.
Aukioloajat
AVOINNA: ma-to suljettu, pe-la klo 12-21, su klo 12-17
Osoite
Veitsitehdas, Peltorivi 7, 10470 10470
Puhelinnumero
+358(0) 4320 10833
Sähköposti
Fiskarsin Panimo valmistaa käsityöläisoluita Fiskarsin Ruukin vanhassa Veitsitehtaassa. Lähellä on puhdas luonto, josta ammennamme ideoita, inspiraatiota ja raaka-aineita oluisiimme. Meidän oluemme on pantu hyvällä maulla ja rohkealla asenteella. Uskomme kokeellisuuteen ja toisinaan jopa hullulta tuntuviin yhdistelmiin, blendaamme, tammikypsytämme ja käytämme myös Fiskars jokilaakson ilmasta nappaamiamme villihiivoja osassa oluistamme.
Meille myös ruoan ja oluen yhdistäminen on erittäin tärkeää. Oluemme valmistetaan 99 %:sti suomalaisesta viljasta. Fiskarsin Panimon tuotteita on palkittu kansainvälisissä ja kotimaisissa juomakilpailuissa. Pääset maistamaan oluitamme Veitsitehtaan omassa baarissa ja Panimon puodista myymme kaikkia olle 5,5% oluitamme kotiin viemisiksi. Mikäs sen parempi tuliainen kuin kassillinen raikkaita paikallisia käsityöläisoluita.
Tutustu lisää: