Myllyjärven mökki

Tunnelmallinen pieni mökki sijaitsee Myllyjärven rannassa, noin 2,5km Fiskarsin Ruukista. Mökissä on kahdelle hengelle vuodepaikka ja piha-alueella on mahdollisuus tentsile-majoitukseen.
Aukioloajat
Tilauksesta
Puhelinnumero
+358 10 292 4030
Sähköposti

Myllyjärven mökki

Myllyjärven mökki on Natura Vivan vuokrakohde Fiskars Villagen lähellä, runsaan tunnin ajomatkan päässä Pääkaupunkiseudulta ja Turusta. Vuokramökki sijaitsee Myllyjärven rannalla – tämä kaunis ja tunnelmallinen järvi on noin kolmen kilometrin päässä Fiskarsin ruukkikylästä, ja mikä parasta, järven rannalla ei ole muita mökkejä. Kun vuokraat Myllyjärven vuokramökin, saat järven ikään kuin itsellesi. Nauti uimaleikeistä tai lähde järvelle melomaan Natura Vivan vuokrakajakilla, SUP-laudalla tai Packraft-ilmakanootilla.

Mökissä on sähkösauna, tupakeittiö ja kahden hengen vuodesohva.

Lisäksi voit vuokrata lähellä sijaitsevan kokonaisuuden: grillikota, tentsile -puumajoite, outdoorkokoustila ja ulko-wc. Grillikodassa pääset fiilistelemään tulta järvinäkymin ja grillaamaan herkut oman mielesi mukaan. Tentsile -puumajoitteessa leijut ja hengähdät luonnon rauhassa kerrassaan rauhoittavissa maisemissa. Outdoorkokoustila sopii mainiosti kokoontumiseen, keittokatokseksi ja ruokailuun jopa kahdellekymmenelle hengelle.

Mökin pihapiirissa on myös mahdollista majoittua Tentsile puumajoitteisiin. Lue lisää tentsile-majoituksesta, grillikodasta tai outdoorkokoustilasta.

Tiedustelut: info@naturaviva.fi.

Katso saatavuus ja varaa mökki alla olevasta varauskalenterista:

Katso myös

Hotel Tegel (suljetaan remontin vuoksi joulukuussa 2022)

Tutustu

Fiskars Wärdshus

Tutustu

Tentsile-telttamajoitus

Tutustu

Kaipaatko lisää majoitusvaihtoehtoja?

Tutustu