Arkkitehdin talo

Kesällä 2022 vierailijoilla on mahdollisuus yöpyä Fiskars Village Art & Design Biennalen Arkkitehdin talo -näyttelyssä.

Tammimetsän reunustamalla aurinkoisella niityllä sijaitsevat huippuarkkitehtien suunnittelemat enintään kolmekymmenneliöiset talot ovat kaikki keskenään erilaisia. Niiden sisustuksesta vastaa Asun-lehden perustaja ja päätoimittaja Ulla Koskinen.

Minitalot ovat varattavissa yöpymiskäyttöön Airbnbn kautta, linkit kunkin talon varauskalenteriin löydät alta.

Varaa yöpyminen täältä

Yöpymisen hinta sisältää liinavaatteiden, pyyhkeiden ja aamutakkien käytön, sekä siivouksen. Minitalojen välittömässä läheisyydessä on yövieraiden yhteiskäytössä suihkut ja wc-tilat erillisessä rakennuksessa.

Osa taloista on täysin mukavuudettomia, niissä ei ole sähköjä, wifiä eikä juoksevaa vettä. Erillisissä suihku ja wc-tiloissa on sähköpistokkeet, joita voi käyttää esimerkiksi puhelimen lataamiseen. Wifi-verkkoon pääsee useimmissa Ruukin ravintoloissa ja kahviloissa.

Jokainen talo on uniikki ja sen suunnitteluun ja valmistamiseen on osallistunut joukko muotoilijoita, taiteilijoita, arkkitehtejä ja kuraattoreita. Yöpyminen näyttelytilassa on järjestäjien puolelta ensimmäisen kerran kokeilu ja kokemussuunnittelu perustuu luottamukseen siitä, että vieraat kohtelevat minitaloja kunnioittavasti.

Arkkitehdin talo on Luovi Productionsin perustama hanke. Luovi Productions on perustanut myös Fiskars Village Art & Design Biennalen, joka tuotetaan yhteistyössä Onoman kanssa. Biennalen pääyhteistyökumppanina toimii Fiskars, jonka syntysijoilla tapahtuma järjestetään. Luovi Productions on vuonna 1997 perustettu yritys, jonka palveluita ovat kuratointi, tuotanto ja viestintä. Luovin tunnetuin tuote on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali Helsinki Design Week.

Yöpymisiin liittyvät tiedustelut:

Arkkitehdin talo, majoitukset
Inka Wallgren, Mika Rautiainen
bookings@luovi.com
Yhteys tarvittaessa myös tekstiviestitse (klo 10–19) +358 40 070 7903

Katso myös

Hotel Tegel

Tutustu

Fiskars Wärdshus

Tutustu

Myllyjärven mökki

Tutustu

Tentsile-telttamajoitus

Tutustu

Kaipaatko lisää majoitusvaihtoehtoja?

Tutustu