Villinä sirkukseen

ma 10.6.2024

Keskiviikkona 10.7. Fiskarsin torilla Villinä sirkukseen tapahtuma. Päivällä koko perheelle ilmaista ohjelmaa ja illalla ruokaa ja sirkusta yhdistävä maksullinen tapahtuma. Tervetuloa mukaan!

VILLINÄ SIRKUKSEEN on ainutlaatuinen ruokaa ja sirkustaidetta yhdistävä, kiertävä esityskokonaisuus. Villikokki Jyrki Tsutsunen ja sirkustaiteilija Rauli Katajavuori ovat omilla aloillaan kävelleet aina omia polkujaan. Nyt, vuonna 2024, he yhdistävät voimansa ja kiertävät pakettiautoon pakatun ohjelmiston ja keittiön kanssa Suomea yhdessä. Uteliaina, röyhkeinä, häpeämättöminä ja rohkeina, tarjoten sirkustaidetta ja villillä väännöllä valmistettua katuruokaa kaikkialla minne heidät kutsutaan. Sirkus Supiaisen pakettiauto pysähtyy tapahtumaan kuin tapahtumaan ja elämys käynnistyy heti. Jyrki Tsutsunen valmistaa makupaloja suoraan metsästä yleisön katseen alla, tuoden pöytään nostattavia makuyhdistelmiä ja suuria visioita: Suomen rikas, runsas luonto ja suuret vesistöt tarjoavat uniikkeja makuja. Samalla suomalaisen sirkustaiteen pioneeriksikin tituleerattu Rauli Katajavuori viihdyttää yleisöä kuten vain viisinkertainen diabolojongleerauksen Suomen mestari osaa. Tule ja ota selvää mitä tapahtuu, kun nämä kaksi omien alojensa omapäistä tekijää ottavat alleen pakettiauton ja pysähtyvät kylille tutkimaan ympärillä olevaa luontoa ruuan ja sirkuksen keinoin.

VILLINÄ SIRKUKSEEN, yhdistää ruokaa, taidetta ja kulttuuria uudenlaiseksi elämykseksi. Villinä sirkukseen yhdistää ulkoilmasirkusesityksen ja ruuan valmistamisen yhdeksi kokonaisuudeksi, jonka aikana yleisö pääsee maistamaan villikokki Jyrki Tsutsusen loihtimia makupaloja samalla kun suomalaisen sirkustaiteen pioneeriksikin tituleerattu Rauli Katajavuori viihdyttää yleisöä. Eksklusiivinen, VILLINÄ SIRKUKSEEN Koe oikea sirkuksen tunnelma dome-kupoliteltassa! VILLINÄ SIRKUKSEEN yhdistää ruokaa, taidetta ja kulttuuria uudenlaiseksi elämykseksi sirkustaiteilija Rauli Katajavuoren ja villikokki Jyrki Tsutsusen johdolla. Luvassa sirkusta ja upeita makuelämyksiä. Sirkus on ravintoa ja ravinto on taidetta. Telttaan mahtuu 50 asiakasta.

Sijainti

Peltorivi 1, 10470 Fiskars