VEITSITEHTAAN VITSITEHDAS – Järkiä jättämättä Stand-up show

la 13.4.2024

13.4.2024 klo 19:00.

Veitsitehtaan suositut Vitsitehtaat saavat jatkoa, kun Fiskarsin ruukkiin rantautuvat Joonas ja Olli, joiden jutut eivät jätä kyynisintäkään kuulijaa kylmäksi. Show starttaa klo 19, joten tulkaahan ajoissa varaamaan paikat ja ostamaan vauhtijuomat baarin puolelta. Liput tapahtumaan 13 € / henkilö. Liput: https://shop.veitsitehdas.fi/fi_FI/liput-tapahtumiin/veitsitehtaan-vitsitehdas-jarkia-jattamatta-stand-up-show

JÄRKIÄ JÄTTÄMÄTTÄ on televisiosta tutun Olli Siikin (Nelosen Stand Up!) ja likimain (Voice Of Finlandista) tuntemattoman Joonas Moision stand up show, joka tarjoilee yleisölle sekoituksen improvisaatiota, parodiamusiikkia, hahmoja ja monia yllättäviä tilanteita. Olli on ärhäkkä chilipippuri, jonka jutut iskee 2,8 miljoonan scovillen voimalla heti ensipuraisusta. Ollin puhuessa yleisön silmät hikoilee ja sydän pumppaa kuin mariachibändi.

Joonas taas on seesteisempi krapula-aamuna keittiön pöydälle jäänyt (ja selittämättömästi yhä lämmin) tortilla, jonka sisältö on silmittömässä humalassa kyhäilty suomigyros jääkaapin antimista… Sitä haukatessa alkaa aivan miettimään, että ”Kenenhän jumaliste kämppä tää oikein on!?” Järkiä Jättämättä on siis hyvin huoleton, itseironinen ja dynaaminen show, joka ei varmasti rasita kuulijansa aivoja vaan tarjoilee yleisölleen sylin täydeltä iloa ja hyvää energiaa.

Veitsitehdas

Peltorivi 7, 10470 Fiskars