Veitsitehdas LIVE – Laura Airaksinen

la 11.5.2024

VEITSITEHDAS LIVE – LAURA AIRAKSINEN 11.5.2024 klo 20:00

Veitsitehtaan live-illassa kuullaan Fiskarsissakin vaikuttaneen Laura Airaksisen sielukasta, melodista ja oikeasta elämästä ammentavaa musiikkia. Tule nauttimaan musiikista, keväästä ja raikkaista juomista Veitsitehtaan Gastrobarissa.

Laulaja-lauluntekijä Laura Airaksinen on valmistelemassa toista pitkäsoittoaan, jonka ensimmäinen single “Kukaan niin kuin sä” on tullut viime aikoina tutuksi muun muassa Yle Radio Suomen taajuuksilta. Viime vuonna Juha Vainio -seuran Vuoden sanoitus -tunnustuspalkinnon saajaksi ehdolla ollut Laura Airaksinen on rakentanut musiikillista polkuaan rauhallisesti omassa tahdissaan.

Popista, soulista ja jazzista ammentavat melodiset kappaleet kertovat tarinoita rakkaudesta, vanhemmuudesta, diagnooseista ja elämänriemusta.

”Airaksinen tunnetaan omaäänisestä ilmaisustaan, jossa yhdistyy taidokas melodiankäsittely sekä mielenkiintoiset, kerronnalliset tekstit.”

Fiskarsissa aikanaan asuneen Airaksisen mukana soittavat Riku Rajamaa, kitara, Ape Anttila, basso sekä Ville Pynssi, rummut.

Veitsitehdas

Peltorivi 7, 10470 Fiskars