Tanssin tenho & Laulun lumo

su 10.12.2023

Tervetuloa Tanssin tenhoon & Laulun lumoon!

Kokoonnumme keskellä hyväksyvää ja sallivaa pimeyden aikaa seremonialliseen tilaan kuuntelemaan kehomme ja äänemme viisautta.

Tämä on kutsu tulla tutkimaan, antautumaan ja ylistämään autenttista ja villiä suhdetta itseemme, luontoon ja toisiimme.

Teemme yhdessä matalan kynnyksen harjoitteita, jotka auttavat avautumaan autenttiselle liikkeelle ja äänelle. Hyödynnämme myös mielikuvituksen voimaa, jonka avulla haemme yhteyttä ja inspiraatiota rakkaista luontopaikoistamme.

Illan kruunaa 1,5 tuntinen ecstatic dance-setti, jossa lisänä DJ Villikko ja Lauri Hallikainen tuottavat live-ääntä ja kutsuvat myös osallistujat mukaan tähän yhteiseen, kehon sisältä virtaavaan puhdistavaan ja voimaannuttavaan luomiseen.

Lämpimästi tervetuloa, tule sellaisena kuin olet – juuri sinun ainutlaatuisen ja täydellisen kehosi ja äänesi kanssa ❤️

Tapahtumapaikka: Lukaali, Fiskars

klo 16.00 – 19.30

Hinta: 20€ (/15€ vähävaraiset)
— varaa paikkasi maksamalla lippu MobilePay:lla 040 715 6227/ Lauri Hallikainen, viesti Lumous&oma nimi.

Lauri Hallikainen on taiteilija ja pedagogi joka rakastaa lumoutua ja kommunikoida luonnon kanssa laulun, rukouksen ja seremonian avulla. Hän on opiskellut musiikkia ja pedagogiaa Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa ja Reykjavikissa Iceland University of the Arts -yliopistossa. Improvisaatiometodinsa avulla Lauri pyrkii rakentamaan siltoja esittävien taiteiden ja kontemplatiivisten harjoitteiden välille. Hän on Animas Valley Instituutin ja Mythic Christ -mysteerikoulun omistautunut opiskelija ja jälkimmäisen apulaisfasilitoija. Lauri ohjaa luonnonhenkisiä tapahtumia eteläisen Suomen metsissä.

DJ Villikko on tanssiva ihminen, DJ, tapahtumajärjestäjä ja pedagogi. Hän uskoo yhdessä jaetun liike- ja tanssikokemuksen parantavaan, transformatiiviseen ja vapauttavaan voimaan. Viime vuodet hän on kasvatustyön ohella järjestänyt tapahtumia joissa tanssitaan, liikutaan, lauletaan, tullaan yhteen, kohdataan ja leikitään. DJ Villikko on myös osa Roihu-kollektiivia ja hän on ideoinut ja toteuttanut Tanssitemppeleitä. Hänen intohimonsa on fasilitoida ja mahdollistaa tapahtumia, joissa voi tutkia, laajentaa ja hyödyntää vapaan ja autenttisen tanssin (ecstatic dance) luomaa syventynyttä läsnäolon, kehollisen tuntemisen ja kokemisen villiä tilaa, pyhyyttä ja yhteyttä.

Seuraintalo Lukaali

Pysäköinti Lukaalin pysäköintialueelle