Omakotitalotontti, Von Julinintie 18 – Konkakumpu, Fiskars

4094 m2
Tontti nro 6 ’Helene’ Von Julinintiellä
KohdeTontit
Hinta44 000 €
Rakennusoikeus610 m2
Kiinteistötunnus710-665-1-11

Kohdenumero: 710-665-1-11

Tervetuloa asumaan elävään Fiskarsin Ruukkiin! Ruukissa asut rauhallisen luonnon keskellä ja kuitenkin palveluiden äärellä. Fiskarsissa on ruokakauppa, koulu, päiväkoti, monia harrastusmahdollisuuksia, ravintolat, tapahtumat ja aktiivinen kyläyhteisö. Fiskars kuuluu Raaseporin kaupunkiin, jonka muita keskuksia ovat mm. Billnäs, Karjaa, Tammisaari, Tenhola ja Bromarv. Raaseporissa kulkee paikallisbussit ja Karjaalta pääset junalla Turkuun ja Helsinkiin.

Konkakumpu sijaitsee n.1,5km Fiskarsin keskustasta rauhallisella alueella, luonnon ympäröimänä. Suurelle tontille saa rakentaa asuinrakennuksen sekä pihalle talousrakennuksen tai rakennuksen pienteollisuutta varten. Alueella on asemakaava. Tontin kaavamerkintä ATL-11.

ATL-11= Asuin-, liike- ja teollisuusrakennusten korttelialue. Rakennuksissa on oltava punamullattu puuverhous. Talousrakennuksiin ei saa sijoittaa asuinhuoneita. Kadun ja talousrakennuksen välinen alue on pidettävä avoimena.

Tontti nro. 5 ’Louise’, sijaitsee korttelissa 23. Tonttialue kuuluu Konkakummun asemakaavaan. Tutustu asmekaavaan ja kaavamääräyksiin.

Von Julinintie 18, 10470 Fiskars

Omakotitalotontti

Katso kuvia kohteesta

Oletko kiinnostunut tästä tilasta? Lähetä meille viesti!