fiskars village moutainbiking

Tervetuloa Fiskarsin Ruukkiin!

Inspiroidu Fiskarsin ruukin ympäristöstä, luonnosta ja yhteisöstä, jossa onnellisuus syntyy luovuuden ja käsillä tekemisen kautta.

Hei MATKA2024 -messuvieras! Tutustu Fiskarsin Ruukin vuoden 2024 tarjontaan.

Yritystilaisuudet Fiskarsissa

Fiskarsin ruukin historiallisista rakennuksista löytyy pienet ja suuret tilat kokouksiin, yritysjuhliin, seminaareihin ja messuja varten. Yritystilaisuuden voit helposti yhdistää maukkaaseen ruokaan, paikallisiin juomiin ja kädentaidollisiin aktiviteetteihin tai hyvinvointia ja yhteenkuuluvuutta lisääviin elämyksiin.

Fiskars 375

Fiskars, joka tunnetaan parhaiten ikonisista oranssikahvaisista saksistaan ja kauniista sekä käännöllisitä puutarhanhoito- ja keittiötuotteistaan, perustettiin vuonna 1649 Fiskarsin joen varrelle.

Joki antoi tärkeää vesivoimaa Fiskarsin rautaruukille, ja reitin Pohjanlahden kautta maailmalle. Jokea ympäröivä kylä antoi myös nimen, joka 375 vuotta myöhemmin yhdistetään laatuun ja muotoiluun.

Vuodesta 1649 Fiskars yhtiö on ollut läsnä Ruukin arjessa, joka ensin koostui Fiskarsin tuotannosta ja teollisuusruukin toiminnoista, ja 90-luvulta lähtien muotoutunut taiteen, luovuuden ja yhteisöllisyyden ympärille.