JÄTSKILÄ-kioski

Herkulliset POPS! Icepop-jäätelöt aidoista suomalaisista lähimarjoista, suklaasta, pähkinöistä ja eksoottisista hedelmistä. AVAAMME TAAS KESÄLLÄ 2023
Aukioloajat
AVAAMME TAAS KESÄLLÄ 2023
Linkkejä
Osoite
Makasiinisaari, Fiskarsintie 333, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 40 244 1984 ja +358 45 139 4299
Sähköposti

POPS! Icepop-jäätelöt valmistuvat Kaarinassa kestäviä arvoja kunnioittaen, käsityönä aidoista raaka-aineista ilman lisäaineita. Käytetyt marjat ovat aina suomalaisia lähellä tuotettuja marjoja. POPS!Icepop-jäätelöt ovat täynnä herkullista makua ja laaja makupaletti keveän hedelmäisistä ja marjaisista täyteläisen kermaisiin ja suklaisiin takaa makunautinnon monelle.

POPS! – Creamyt ovat täyteläisen pehmeitä ja täynnä kypsien hedelmien jamarjojen makua! Tämän makuperheen tuotteet valmistuvat suomalaisistamaitotuotteista ja maitopohjat maustetaanaidoilla hedelmillä, kotimaisilla marjoilla sekä yrteillä, suklaata unohtamatta. Maku täydennetään lopuksi tilkalla itsekeitettyä sokerisiirappia.POPS! – Creamy makuperheen tuotteet ovat gluteenittomia ja laktoosittomia.

POPS! – Fruityt ovat viilentäviä ja makean raikkaita. Tämän makuperheen tuotteet valmistetaan hedelmistä ja kotimaisista marjoista ja niiden makuja täydennetään erilaisia mausteita, yrttejä ja itsepuristettuja sitrusmehuja lisäämällä. POPS! – Fruity makuperheen tuotteet ovat maukkaita, lisäaineettomia, maidottomia, gluteenittomia ja sisältävät kaikki aitojen hedelmien ja kotimaisten marjojen terveyshyödyt.

Kiirehdi maistamaan!