Jätskilä

JÄTSKILÄ

Herkulliset POPS! Icepop-jäätelöt aidoista suomalaisista lähimarjoista, suklaasta, pähkinöistä ja eksoottisista hedelmistä. Suloisessa JÄTSKILÄ-kioskissa myynnissä jätskien lisäksi kahvia.

Avoinna

Avoinna taas kesällä 2024

POPS! Icepop-jäätelöt valmistuvat Kaarinassa kestäviä arvoja kunnioittaen, käsityönä aidoista raaka-aineista ilman lisäaineita. Käytetyt marjat ovat aina suomalaisia lähellä tuotettuja marjoja. POPS!Icepop-jäätelöt ovat täynnä herkullista makua ja laaja makupaletti keveän hedelmäisistä ja marjaisista täyteläisen kermaisiin ja suklaisiin takaa makunautinnon monelle.

POPS! – Creamyt ovat täyteläisen pehmeitä ja täynnä kypsien hedelmien jamarjojen makua! Tämän makuperheen tuotteet valmistuvat suomalaisistamaitotuotteista ja maitopohjat maustetaanaidoilla hedelmillä, kotimaisilla marjoilla sekä yrteillä, suklaata unohtamatta. Maku täydennetään lopuksi tilkalla itsekeitettyä sokerisiirappia.POPS! – Creamy makuperheen tuotteet ovat gluteenittomia ja laktoosittomia.

POPS! – Fruityt ovat viilentäviä ja makean raikkaita. Tämän makuperheen tuotteet valmistetaan hedelmistä ja kotimaisista marjoista ja niiden makuja täydennetään erilaisia mausteita, yrttejä ja itsepuristettuja sitrusmehuja lisäämällä. POPS! – Fruity makuperheen tuotteet ovat maukkaita, lisäaineettomia, maidottomia, gluteenittomia ja sisältävät kaikki aitojen hedelmien ja kotimaisten marjojen terveyshyödyt.

Kiirehdi maistamaan!

Sijainti

Pysäköinti: Lukaalin pysäköintialue