Puutarha Ruusupapu

Fiskarsin Vanhassa Navetassa sijaitseva puutarhamyymälä josta saa omassa kasvihuoneessa kasvatetut syötävät kukat, yrtit ja vihannesten taimet. Valikoimassa myös kausikukat, puut, pensaat ja perennat, sekä antiikkia ja sisustusjuttuja.
Aukioloajat
AVATAAN KEVÄÄLLÄ 2023
Osoite
Vanha Navetta, Isidorintie 4, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 50 328 9101
”Puutarha Ruusupapu on perustettu vuonna 2018. Kahden puutarhurin unelma tuottaa taimia ja yrttejä luonnonmukaisin viljelymenetelmin sekä myydä lähituotettuja ja kestäviä puita ja pensaita kulminoituvat Fiskarsin ruukkimiljöön idyllisessä ympäristössä sijaitsevaan myymälään.
Toimintamme on laajentunut myös pihatyö palveluun. Valitsemme ammattitaidolla kasvit, jotka sopivat ympäristöön ja autamme istutus- ja hoitotöissä.
On ilo hoitaa kasveja huolella ja neuvoa asiakkaita kasvivalinnoissa.”
valikoimassa perennoja, kausikukkia, taimia, puita ja pensaita, yrttejä ja vihanneksia. Tilauksesta myös suomalaisilta tuottajilta isommat erät ja erikoisuudet. Henkilökunta neuvoo mielellään kaikessa puutarhaan liittyvässä ja tekee myös pienimuotoista pihasuunnittelua ja pihatöitä. Ruusupavusta löytyy myös antiikkia mm. puutarhan somistukseen.