VANJA SEA & friends

VANJA SEA & friends on Vanja Sea -tekstiilimerkin myymälä, josta löytyy myös muiden muotoilijoiden kotimaisia vaatteita, asusteita, paperi- ja sisustustavaraa.

Avoinna
ma-tosuljettu
pe-la12.00-16.00
susuljettu

Yhteydet

VANJA SEA & friends on Vanja Sea -tekstiili- ja vaatemerkin myymälä, josta löytyy lisäksi muiden muotoilijoiden ja käsityöläisten kotimaisesti valmistettuja tuotteita vaatteista, asusteista, paperi- ja sisustustavaraan.

Myymälän parvella toimii kesäisin nykytaiteeseen keskittyvä VS Gallery ja työtiloissa valmistuu Vanja Sea -malliston tuotteet. www.vsgallery.fi

Vanja Sean mallisto koostuu aikuisten ja lastenvaatteista, asusteista, kankaista, uniikeista neuletöistä ja pientuotteista. Tärkeinä arvoina on korkea kotimaisuusaste, pitkäikäisyys, kestävän kehityksen mukainen tuotesuunnittelu, ekologisuus ja eettisyys sekä muodin sesonkien noudattamattomuus. Tämä näkyy mm. kotimaisena valmistuksena (myös metritavaran), luomu- ja muiden ekomateriaalien suosimisena, kaiken hukkamateriaalin hyödyntämisenä (zero waste), asiakkaan toiveiden mukaan kustomointina ja tarpeeseen suunnittelemisena ja valmistamisena.

Sijainti kartalla

Pysäköinti Lukaalin pysköintipaikka

Sisäänkäynti rakennuksen eteläisellä puolella, rakennuksen ”takana”.