Soundmedicine – äänimatka

la 9.12.2023

Kaipaatko pysähtymistä ja hetkeä itsellesi?❤️

Ota joogamatto mukaan ja tule yksin tai yhdessä ystäväsi/kumppanisi kanssa kokemaan ainutlaatuinen rentoutumishetki upeassa Fiskarssin Ruukissa.🤍❤️

SoundMedicine – hetki itsellesi 9.12. klo 12.30-14.00.
Lukaali, Fiskars
90min 30€/hlö (ennakkohinta 25€)

Varaathan paikkasi ajoissa
https://holvi.com/shop/halehei/

Intuitiivisesti syntynyt musiikki ja äänimaisemat luovat turvallisen tilan kokijalle antautua tuntemaan enemmän. Toiselle kokemus voi olla erittäin syvän ja kehollisen rentoutumisen kokemus, toiselle hetki voi tuoda näkyväksi mieleen niitä asioita, jotka haluavat vielä löytää tasapainon kokijan omassa elämässä. Vahva ja syvä sisäisen matkan synnyttämä kokemus vahvistaa intuitiota, oman sisäisen äänen kuuntelemista. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta.

Hyvinvointihetken ohjaa Hale Heikkilä.

Tulethan paikalle ajoissa. Työpaja kestää 90minuuttia.

Varaan paikalle vilttejä ja istuinalustoja. Suosittelen ottamaan mukaan oman joogamatona ja istuinalustan oman mukavuuden maksimoimiseksi.

Intuitiiviseen luomiseen hurahtanut muusikko liikkuu sujuvasti luonnon äänien, erilaisten kulttuuri traditioiden, aikojen ja tapojen välillä, unohtamatta elektronisen dimensioiden alati aukenevia mahdollisuuksia. Hän rakastaa työskennellä luovasti yhteyksissä joiden tarkoitus on lisätä myötätuntoa ja vahvistaa kokijan omaa sisäistä ääntä eli intuitiota.

Lämpimästi tervetuloa❤️

lisätietoja:
hale.fi
IG: @haleheal