Pimeä viikonloppu Fiskarsin Ruukissa

la 28.10. – su 29.10.2023

PIMEÄ VIIKONLOPPU FISKARS SHOPISSA

Fiskars Shopissa vietetään Halloweenia mörköjahdin merkeissä! Tule etsimään vaanivia mörköjä Fiskars shopista, jotka ovat piilottaneet pelottavan hyviä tarjouksia ympäri myymälää! Myymälästä löytyy viisi erilaista Halloween-mörköä, joilla jokaisella on oma hirvittävän hyvä tarjous. Kun lapset ovat löytäneet kaikki pelottavat pisteet, he saavat pienen yllätyksen kassalta. Lauantaina olemme auki klo. 11.00-18.00. Mörkötarjoukset ovat voimassa myös sunnuntaina 29.10.2023. Auki klo. 11.00-17.00 Tervetuloa jos uskallatte!

HÄMÄRÄ KIERROS JA PIMEITÄ JUOMIA VEITSITEHTAALLA

Tämä opastettu kierros Veitsitehtaan juomatuotannossa vie sinut hämärässä johdatetulle opastetulle kierrokselle oluiden, tisleiden ja viinien maailmaan. Kierroksella pääset kurkistamaan kulisseihin ja tutustumaan Fiskarsin Panimon, Noita Wineryn, Suomenlinnan Panimon ja Ägräs Distilleryn tuotantoprosesseihin.

Poikkeuksellisesti tuotantotilat ovat valaistut pimeän viikonlopun tunnelmissa ja nautimme kierroksen päätteeksi 6 tuotteen juomatastingin. Tastingissa tarjolla on tummia ja vahvoja oluita sekä verenpunaista viiniä. Tasting pidetään tunnelmallisesti Fiskarsin Panimon ja Noita Wineryn tuotantotiloissa valtavien tammitynnyreiden katveessä.

PIMEÄ ILTA FISKARSIN MUSEOLLA

Koe museo uudessa valossa, kun jotkut nukkuu ja toiset valvoo. Rohkenetko laittaa kätesi laatikkoihin ja arvata mitä siellä on? Karkin saa, jos uskaltaa.

Yölliseen museoon on vapaa pääsy lauantaina 28.10. klo 17-21.