Metsäkylpy, tarinavaellus ja luontorituaali

2h – 300€ max 8 hengen ryhmä. Lisähenkilöt 30€/henki.

Tule kanssani rauhoittavaan metsäkylpyyn ja pysähdy kuuntelemaan, mitä Fiskarsin kaunis ja monipuolinen luonto haluaa sinulle sanoa. Vaelluksella kuulet myös kiehtovan luennon suomalaisesta mytologiasta ja puiden, eläinten, luonnonhenkien ja haltioiden merkityksestä esivanhemmillemme. Vaelluksen päätteeksi teemme yhdessä elämyksellisen, vuodenaikaan ja kuun vaiheeseen liittyvän rituaalin. 

Valitsemme sopivan kohteen lähiluonnosta ryhmän toiveiden mukaan, mahdolliset liikuntarajoitteet huomioon ottaen. 

Lisämaksusta herkulliset eväät ja/tai elämyksellinen sauna vaelluksen päätteeksi. Teemme yhteistyötä paikallisten ravintoloiden kanssa. Myös pidemmät ja lyhyemmät vaellukset ovat mahdollisia. 

Oppaanasi vaelluksella on fiskarsilainen Reetta Ranta – tarinankertoja, ammattivalmentaja ja media-alan yrittäjä, jonka kutsumuksena on toimia sillanrakentajana ikiaikaisen viisauden ja modernin maailman välillä. Reetan uusin teos, Rituaalikirja (SKS Kirjat) julkaistiin syksyllä 2023. Kirja kutsuu herättämään henkiin jo unohtuneita perinteitä ja aloittamaan uusia rituaaleja, jotka vahvistavat modernin ja kaupunkilaistuneen ihmisen yhteyttä luontoon, vuodenkiertoon ja omaan sisimpäänsä. Kirjan teemaa seuraavat oraakkelikortit julkaistaan kesällä 2024. Tällä hekellä Reetta kirjoittaa kirjaa Pyhistä puista (SKS Kirjat, julkaisu 2025). Reetta tunnetaan myös Metsien kätkemä -tv-sarjasta, jossa yhdistyy luontomatkailu, mytologia sekä kaunis ja vangitseva tarinankerronta.

Lisätiedustelut: reetta@reettaranta.com

Osta elämys ja varaa aika https://holvi.com/shop/PAUshop/product/8f1b6dbb67d645d2ccd99f818d8147f2/