Vapaa luomisen ilta Villavalonlumossa

Tervetuloa iltatyöpajaan jossa saa jättää hetkeksi hyvästit jatkuvalle sisäiselle työstämiselle ja prosesseille, ja keskittyä luovuuteen ja leikkiin heittäytymiselle.
Tapahtuman päivämäärä
17.05.2022
Pääsymaksu
49€
Osoite
VillaValonlumo, Flaggbergintie 14, 10470 Fiskars
Nyt on aika jättää hetkeksi hyvästit jatkuvalle sisäiselle työstämiselle ja prosesseille, ja on aika luovuuteen ja leikkiin heittäytymiselle. Haluamme avata tilan intuitiiviselle luomiselle ja olemiselle ilolle, uteliaisuuden ja leikkisyyden kautta. Tila on fasilitioitu live musiikilla, joka syntyy hetkessä, yhdessä luoden ja kehojen kokiessa yhteistä energiaa, jonka tila itsessään synnyttää. Illan aikana on mahdollista maalata, piirtää, kirjoittaa, tanssia, liikkua, halata, soittaa tai vaikka vain olla ja fiilistellä. Sinä itse tiedät, millä tavalla luovuutesi haluaa ilmentyä ja mitä tarvitset tilaan, jossa kaikki saa syntyä hetkessä. Ota mukaasi ne välineet, jotka sinua itseäsi kutsuvat.
Tarjoilemme illan aikana iltapalaa ja voit halutessasi ottaa mukaan muuta syötävää tai juotavaa. Vapauta itsesi ja päästä irti estoista, jotka ovat mahdollisesti vielä syvimmän luomisvoimasi edessä. Anna kevään elinvoiman virrata, anna itsellesi lupa ilmentyä vapaasti juuri sellaisenaan ja tule kokemaan eri tasoja itsessäsi ilon, vapauden sekä aidon yhteyden kautta muihin kanssa luojiin.

Tila aukeaa tiistaina 17.5 Villa Valon Lumossa kello 18.00–21.30.

Tule päästämään itsesi irti ja luomaan juuri sitä, mikä haluaa kauttasi esiin nousta.
Illan ja tilan kanssasi jakavat Hale ja Elina.
Hinta 49€ osallistuja. Maksu: MobilePay tai käteinen.
Ilmoittautumiset: ma. 16.5 iltaan mennessä Elinalle (040 745 2782 tai elinas.laari(atte)gmail.com)
Tapahtuma järjestetään, mikäli osallistujia on min. kuusi. Huomaa silti, että vain 12 nopeinta mahtuu mukaan.
Karjaan juna-asemalta haku tarvittaessa. 17.30 tulee juna Helsingistä ja Turusta päin.

Hale Heikkilä

Illan musiikillisesta fasilitoinnista ja ohjaamisesta Hale Heikkilä. Hänen polkunsa työpajojen ja retriittien ohjaajaksi on kulkenut monivaiheisen matkan kantapääopistossa, joksi hän elämää nimittää. Muusikko hurahti oman elämän muutoksen vauhdittamana työskentelemään yhteyksissä, joiden tarkoituksena on henkisen hyvinvoinnin lisääminen. Hale on monitasoinen hetkeen heittäytyjä, joka luo ja lukee tilaa intuitiivisesti eteenpäin vieden.

Elina Laari

Illan kanssa luoja on Elina Laari. Henkinen valmentaja, metsien tyttö, villi luonnon lapsi, jonka kesyttämätön, mutta lämmin sydän ja vapaa sielu vaeltaa metsissä ja luonnossa. Leikkii sateessa ja luo tilaa energiallaan, läsnäolollaan ja intuitiivisesti sitä eri tavoin eteenpäin kuljettaen sanojen, kosketuksen kautta hetkeä herkästi lukien.

Näytä vähemmän