Tie tietoiseen kohtaamiseen – pitkä retriittipäivä pariskunnille

Ruukin Retriitit tarjoavat retriittejä ja hyvinvointipalveluja Fiskarsin ja Billnäsin ruukkialueilla Raaseporissa. Tervetuloa nauttimaan yhteydestäsi itseen, muihin ja upeaan luontoon!
Tapahtuman päivämäärä
07.05.2022
Pääsymaksu
129 €+ alv /hlö tai Pariskunta 220 € + alv.
Early bird hinta: Jos ilmoittaudut viimeistään 31.12. 119 € + alv /hlö. tai Pariskunta 200 € + alv.
Osoite
Seuraintalo Lukaali, Fiskarsintie 318, 10470 Fiskars

Kaipaatko rauhaa ja tyyneyttä elämääsi hankalissa hetkissä? Haluatko kohdata kumppanisi, ystäväsi, kollegasi tai lapsesi ilman hallitsemattomia tunteen purkauksia? Haluatko tuoda parisuhteeseesi enemmän läsnäoloa sekä tietoisuutta?

Kaikki tämä on mahdollista. Tarjoamme sinulle opettavaisen, koskettavan ja elämyksellisen päivän oppia kohtaamaan itsesi ja toisen ihmisen hyväksyvässä ja lempeässä ilmapiirissä, luonnonkauniissa ja ainutlaatuisessa Fiskarin ympäristössä.

Yhteisen päivän aikana pääset harjoittelemaan kuinka syventää omaa turvallisuuden tunnettasi sekä kohdata itsesi sekä kumppanisi hyväksyvämmin. Kuulet myös, kuinka ihmismieli toimii erilaisissa haastavissa tilanteissa ja kuinka voit oppia toimimaan rauhallisesti itseäsi sekä toista arvostaen. Saat itsellesi työkaluja siihen, kuinka synnyttää luottamuksellista yhteyttä, joiden avulla hankalistakin tilanteista on mahdollista oppia pääsemään eteenpäin.

Päivän aikana pääset tutkimaan myös omaa kehollisuuttasi, tunteitasi sekä tarpeitasi ja saat mahdollisuuden muuttaa omia kasvunpaikkojasi henkilökohtaisiksi tavoitteiksi kohti sekä parempaa hyvinvointia.

Päivän aikana syvennymme henkilökohtaisen voimaantumisen sekä parisuhteen eheyttämisen ja syventämisen äärelle esimerkiksi seuraaviin teemoin:

– Rajat
– Oma turva ja sen luominen sekä siihen palaaminen
– Varjotyö
– Tietoinen parisuhde
– itsemyötätunto, itsetunto sekä itsensä rauhoittaminen
– Tietoiset ja tiedostamattomat vetovoimat
– Parisuhteen toiveet ja odotukset
– Ydinarvot

 

AIKATAULU:

***********

Sunnuntaina 7.5.2022 klo 9-21.

Klo 9: Saapuminen & yhteinen aamiainen
Klo 10: Alkupiiri sekä laskeutuminen yhteyteen
Klo 12: Alustus: tietoinen parisuhde ja itsetuntemus
Klo 13: Harjoituksia
Klo 14: Lounas
Klo 15: Workshop-työskentelyä (pienryhmissä/pareittain). Naisten- ja miesten piirit.
Klo 17: Yhteys kosketuksen kautta
Klo 18.30 Päivän purkaminen ja loppupiiri

 

JÄRJESTÄJISTÄ
****************

Elina Laari

Elina on lämminsydäminen, läsnäoleva, syvän intuitiivinen ja valovoimainen nainen sekä henkinen valmentaja. Hänellä on järkkymätön kyky ja kapasiteetti pitää tilaa toisen ihmisen prosesseille, jotta ne voivat tapahtua rauhassa ja turvassa. Elinan intohimona on tutkia ja havainnoida ihmisten välisiä suhteita ja niissä esiintyviä dynamiikkoja, rakenteita ja kaavoja, sekä loputtomia mahdollisuuksia kasvaa yhdessä sekä yksilöinä kohti aitoa vastavuoroista onnellisuutta. Elina on auttanut sekä yksilöitä että pariskuntia oivaltamaan suhteitaan ja peilaamaan heitä itseään ihmissuhteissa esiin nousevien asioiden kautta ansiokkaasti. Elinalle merkityksellistä elämässä on aito yhteys, luottamus, kunnioitus, ilo ja rakkaus, sekä ihmiset keitä hän saan matkallaan kohdata.

 

Tommi Aspelund

Tommi on olemukseltaan läsnäoleva, herkkä ja tietoinen mies, jolla on kyky tunnistaa ihmissuhteissa vallitsevia vuorovaikutustilanteta ja tuoda tarkasti työskentelyssään huomioita niihin hetkiin, jotka tilaa positiiviselle muutokselle. Tommin työn keskiössä on auttaa ihmistä löytämään oma erityislaatuisuutensa sekä kyky itsensä rakastamiseen. Tommi on koulutukseltaan psykiatrinen sairaanhoitaja, ratkaisu- ja voimavarakeskeinen yksilö- ja pariterapeutti sekä erilaisten hoidollisten ryhmien ohjaaja. Arvoja, joita Tommi pyrkii elämässään hyödyntämään ovat totuus, avoimuus, rakkaus, vapaus sekä luovuus. Tällä hetkellä Tommi kouluttautuu Sexpo-säätiöllä myös seksuaalineuvojaksi ja viikottaista terapiavastaanottoaan hän pitää Helsingissä

Tilaisuuden kesto n. 12 tuntia.

 

HINTA:
*******

Hinta: 129 €+ alv /hlö tai Pariskunta 220 € + alv (sisältäen lounaan)

Early bird hinta: Jos ilmoittaudut viimeistään 31.12. 119 € + alv /hlö. tai Pariskunta 200 € + alv.

 

ILMOITTAUTUMINEN:
********************

Ilmoittautumiset sähköpostitse ruukinretriitit@gmail.com. Kerrothan sähköpostissa kaikkien/molempien osallistujien nimet.