Syyslomaviikko 42 Fiskars Villagessa

Tervetuloa viettämään kaunista ja rentoa syyslomaa FIskars Villageen! Tässä vinkkejä päiväretkeä tai pidempää lomaa ajatellen.
Tapahtuman päivämäärä
15.10.2022 - 22.10.2022
Puhelinnumero
020 439 2099

Syksyinen Fiskars Village on upea! Fiskarsin väriloisto on parhaimmillaan ja syyslomapäiviä voi viettää mm. pajoissa ja pienissä putiikeissa, museoissa, maastopyöräillen tai patikoiden.

Tässä muutama vinkki onnistuneeseen syyslomaan:

 

Yöpyminen & ravintola ja kahvilat

  • Hotel Tegelissä majoitut mukavasti ja olet lähellä kaikkea. Maistuva aamianen takaa että jaksat ulkoilla ja tutustua ruukin palveluihin koko päivän. Lisätiedot: www.tegel.fi
  • Tunnelmallisiin hetkiin, rentoutumiseen tai aktiivisen viikonlopun tukikohtana toimii erinomaisesti kota ja Myllyjärven mökki
  • Fiskars Wärdshus tarjoaa maistuvaa lounasta ke-pe klo 11-14 ja iltaisin tunnelmallista a la carte-ympäristöä sekä 4 huoneen hotellipalvelut. Varaukset: www.wardshus.fi
  • Ravintola Kuparipaja tarjoaa maukasta lounasta ti-pe klo 11-18 ja Bistro-menuta la klo 12-20 ja su klo 12-17
  • Cafe Antiquessa ke-su klo 11-16 tarjolla mm. lämmittävää lounaskeittoa ja makoisat korvapuustit ja kakut.
  • Cafe Bar Pesula  ma klo 11-18, ti-ke suljettu, to klo 14-21, pe klo 14-00, la 12-22, su klo 12-18 tarjoaa myös suolaista ja makeaa sekä lisäksi paljon vegaanisia vaihtoehtoja.

Tekemistä

Pyöräilyä, historiaa, leikkejä ja lasinpuhallusta

Luontopolut

  • Risslan metsäpolku, n. 4km, vie peltomaisemien, talousmetsän ja suojellun luonnon läpi Risslan vanhan vesivoimalaitoksen rakennelmien ja Risslan putouksen luo, jossa on laavu. Ota mukaan eväät ja puut.
  • Puulajipolku, n. 2km, vie ruukin läpi ja Kivitalon taakse Lippukalliolle. Reitin varrella voit tutustua eri puulajeihin.
  • Risslan metsäpolun ja puulajipolun kartta löytyy täältä. 

 

Putiikit ja pajat

Putiikit ja pajat

Fiskarsin putiikit ja pajat palvelevat matkailijoita ympäri vuoden. Suurin osa on avoinna ke-su klo 11-17 välisenä aikana. Löydä upeita uniikkeja esineitä, taidetta, kestäviä ja laadukkaita vaatteita ja asusteita sekä lähiruokaa ja -juomaa. Pajoissa näet kädentaitajat töiden parissa ja voit ostaa heidän tuotteitaan. Täältä näet putiikkien ja pajojen aukioloajat. 

Ihanaa syyslomaa toivottaen!