Ruukin taikaa -festivaali

​Ruukin taikaa on uudenlainen tapahtuma, joka yhdistää kehon kokemuksellisuutta ja mielen oppimista, sydämen viisautta ja tiedollista osaamista, ihmisyyttä ja henkisyyttä, laajenemista ja integrointia, tietoisuuden olomuotojen tutkimista sekä syvää maayhteyttä.
Tapahtuman päivämäärä
23.07.2022
Pääsymaksu
Lippu 144€. Lipun hintaan kuuluu neljä workshopia, jotka ovat kaikki omia kokonaisuuksiaan, ryhmähprosessin, loppukonsertti sekä vegaaninen lounas ja iltapala. 

Early Bird hinta 111€ 25 ensimmäistä lippua ja enimmillään Early Bird -hinta on voimassa 29.5.2022 asti.
Osoite
Puimala, Malcolmintie 10, 10470 Fiskars

Tapahtuma tuo yhteen mielenkiintoisia puhujia, kehollisia harjoituksia sekä yhteisen kokemuskentän luomista. Mukana on älykästä keskustelua, joka yhdistää eri näkökulmia uteliaasti ja ymmärtäen, että ihmismieli ei voi koskaan tietää perimmäistä totuutta. Pääsemme kokemaan yhteyttä, yhteisiä elämyksiä ja opettelemaan taitoja ja saamaan työkaluja – joita saatetaan pitää jopa mystisinä, mutta jotka ovat kaikkien saavutettavissa, kun niitä harjoittelee.

Ruukin taikaa ei ole festivaali, ei seminaari eikä liioin retriitti – mutta lainaa näistä kaikista parhaita paloja. Kokoonnumme lumoavan kauniin Fiskarsin Ruukin Puimalassa ja lippuja tapahtumaan myydään 111 kappaletta.

Mukaan tapahtumaan on kutsuttu ohjaajia ja esiintyjiä, joilla on kyky tarjota laajentavia ja yllättäviäkin näköaloja, vahvaa energeettistä tilan luomista, syvää viisautta sekä jotain uutta myös heille, jotka ovat kokeilleet monenlaisia asioita itsetutkiskelun polullaan.

Ohjelma sisältää sekä kokemuksellisia työpajoja että luentoja, ryhmäprosessin ja hoitavan päätöskonsertin. Päivän aikana pääset laajasti itse harjoittelemaan taitoja, kokemaan asioita ja työskentelemään itsesi kanssa. 

Kenelle Ruukin taikaa -tapahtuma on tarkoitettu? 

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille meille uteliaille, joita kiinnostaa tutkia todellisuuden ja ihmisyyden syvintä olemusta. Olet ehkä jo kävellyt pitkään polkua itsetuntemuksen parissa ja käynyt läpi hyvinkin erilaisia vaiheita tai olet vasta herännyt siihen, että elämässä on muutakin kuin se kuin mitä meille on joskus opetettu. Jos tunnet vahvaa kutsua tai intuitiivisen ohjauksen tulla mukaan, tämä on hyvin todennäköisesti sinulle. Erityisesti jos olet kiinnostunut yhdistelemään erilaisia näkökulmia ja totuuksia ennakkoluulottomasti ja innolla, viihdyt varmasti tässä joukossa. Varsinaisia ennakkotietoja tai -taitoja et tarvitse, utelias mieli riittää! 

Ruukin taikaa -päivän aikana saat: 

  • Inspiraatiota ja elämyksiä neljän workshopin, ryhmähoidon ja loppukonsertin myötä 
  • Monipuolisia näkökulmia ja näkökulmien yhdistämistä 
  • Harjoituksia, tietoa, uusien taitojen oppimista sekä itsetuntemuksen lisääntymistä
  • Vanhasta irtipäästämistä ja uusien siementen itämään laittamista
  • Samanhenkisen yhteisön kohtaamista sallivassa ja hyväksyvässä ilmapiirissä 
  • Kehon ja mielen hemmottelua, palautumista ja energisoitumista
  • Parhaimmillaan elämälle uutta suuntaa, joka kantaa pitkään! 

 

OHJELMA & ESIINTYJÄT

10:00 Saapuminen
10:15 JUTTA NIALA: Kehollisen läsnäolon voima tietoisuuden porttina
12:15 Tauko
12:30 JOHANNA BLOMQVIST: Olet olemassa ja merkittävä – kun fysiikka ja tietoisuus kohtaavat
13:30 Lounas
15:00 MARINKA ESSEL: Onko intuitiolla tarkka mekanismi? Human Design ja 5 energiatyyppiä
16:00 Tauko
16:30 PI VILLARAZA: The Brain of Music
18:30 Iltapala
19:00 RAANI: Tunne itsesi – vapaudu uskomuksistasi
21:00 Tauko
21:15 ECSTATIC PILGRIMS – NILS KERCHER TRIO: Enchanting Global
Grooves
 and Soundscapes

22:30 Päätös

LIPUT
Lippu 144€. Lipun hintaan kuuluu neljä workshopia, jotka ovat kaikki omia kokonaisuuksiaan, ryhmähprosessin, loppukonsertti sekä vegaaninen lounas ja iltapala.

Early Bird hinta 111€ 25 ensimmäistä lippua ja enimmillään Early Bird -hinta on voimassa 29.5.2022 asti.

OSTA LIPUT TÄÄLTÄ

LISÄTIEDOT JA OHJELMA

Tapahtuman järjestäjä: Ruukin retriitit