Inner Love Spa – naisten päiväretriitti

Olisiko aika ottaa kokonainen päivä vain sinulle itsellesi? Voit unohtaa ja jättää hetkeksi kaiken kiireen ja heittäytyä talven pehmeään syliin, hellimään ja hoivaamaan itseäsi. Inner Love Spa -päiväretriitti on päivä täynnä pehmeää hemmottelua, kaiken hyvän ja kauniin vastaanottamista ja jakamista hyväksyvässä seurassa. 
Tapahtuman päivämäärä
03.04.2022
Pääsymaksu
Koko päivä 98€, early bird 88€
Osoite
Seuraintalo Lukaali, Fiskarsintie 318, 10470 Fiskars

Miltä tuntuisi antaa itselle lupa vain olla ja palautua arjen rasituksista? Tänä sunnuntaina annamme itsellemme ja toisillemme tähän luvan. Luvassa on lempeää joogaa, ohjattu mielikuvamatka, naistenpiiri tuen jakamiseen ja vastaanottamiseen sekä kehoa hemmotteleva pareittain tehtävä hoito. Päivän päätteeksi saat vielä kokea äänimatkan rentoutuksen ja hoitavan kosketuksen kera. Ravitsevan lounaan meille tarjoaa paikallinen Cafe & Bar Pesula, joka nautitaan retriitin yhteydessä Lukaalissa. Tauoilla sinulla on myös aikaa käydä haukkaamassa raitista ilmaa Fiskarsin upeassa miljöössä tai ottaa muunlaista omaa aikaa.

Mitään ennakkotietoja ja -taitoja et tarvitse, voit tulla paikalle juuri sellaisena kuin olet, valmiina vastaanottamaan ja nauttimaan toisten naisten upeasta seurasta.

Päiväretriitti sisältää

11.00 – 11.30 Saapuminen ja rakkaudellinen vastaanotto yhteiseen tilaan
11.30 – 13.00 Lempeän virtaava ja palauttava jooga
13.00 – 14.00 Lounas + omaa aikaa
14.00 – 16.00 Syvä matka itsensä rakastamisen äärelle + yhteinen piiri
16.00 – 16.30 Tauko
16.30 – 18.00 Huomioonottava ja lempeän kosketuksen hoito sekä hellivä intuitiivinen äänimatkarentoutus

Retriitin ohjelmasta vastaavat Elina Laari, Emilia Saarela ja Mari Rasimus.

Elina Laari

Elina on lämminsydäminen, läsnäoleva, syvän intuitiivinen ja valovoimainen nainen ja henkinen valmentaja, jolla on järkkymätön kyky ja kapasiteetti pitää tilaa toisen ihmisen prosessille rauhassa ja turvassa. Elämänkokemus sekä jo pitkään kuljettu matka, jano ymmärtää ihmismieltä, yksilön tapaa kohdata itsensä ja ympäröivä maailma inspiroivat alati oppimaan lisää ja antamaan opitut opit niin yksilön, kuin kollektiivisen kasvun alustaksi. Elina on luonnonlapsi, joka ammentaa voimansa olemalla yhtä luonnon ja sen energioiden kanssa. Elinalle merkityksellistä elämässä on ilo ja rakkaus, sekä ihmiset keiden hän saan matkallaan kohdata. Toivottavasti myös sinut!

Emilia Saarela

On Suomen Kansallisoopperan ja -baletin päätoiminen fysioterapeutti, joogaopettaja, tanssija ja äiti, jolle kokonaisvaltainen näkeminen, tunteminen sekä läsnäolevat avoimet kohtaamiset ovat olennainen osa syvempää tietoa, ymmärrystä ja yhteyttä. Emilia on kouluttautunut monipuolisesti hyvinvoinnin alalla, rakastaa taiteita ja luontoa. Hän on esiintynyt tanssin ja musiikin alalla pienestä pitäen ja luo intuitiivista taidetta. Emilia haluaa omalla olemuksellaan luoda turvallista ja luottamuksellista tilaa, jossa voi vapaasti antautua syvemmän kasvun ja totuuden äärelle.

Mari Rasimus 

On innerdance-fasilitoija, hyvinvointiyrittäjä ja Magnesia Festivalin yksi perustajista, joka rakastaa luoda pienempiä ja suurempia tiloja yhteyden, sisäisen olemuksen ja virtauksen kuunteluun. Opit Balilta, Filippiineiltä ja Innerdance Online Energy Schoolista yhdistyvät usean vuoden kokemukseen tilojen fasilitoinnista sekä Marin tinkimättömään tapaan tutkia ja avata ihmisyyden eri kerroksia itsessään ja elää joka päivä sisäistä ohjausta ja virtausta kuunnellen. Mari luo tunnelmaa suurella intuitiolla, luottamuksella ja sallivuudella yhdistäen kaikki ihmisyyden ja kollektiivin kokemuksen kerrokset osana tilan luomista.

HINTA

Koko päivän hinta 98 €

Early bird 88 € voimassa 16.1. asti.

Varaa paikkasi tämän linkin kautta: https://holvi.com/…/produ…/d326f48de0ed1fc02a5be13c01fd93d5/

 

Retriittipäivä toteutuu vähintään 15 osallistujalla. Ethän saavu paikalle mikäli sinulla on mitään flunssaoireita. Lääkärintodistuksella retriittimaksu palautetaan. Seuraamme ajankohtaisia ohjeistuksia ja teemme tarvittaessa muutoksia osallistujamääriin. Lukaalissa on tilaa reilulle väljyydelle.

 

Järjestäjä: Ruukin retriitit https://www.facebook.com/ruukinretriitit