Fiskars Village EPIC MTB

35km tai 60km maastopyryöräkisa kaikentasoisille kuskeille! Tule viettämään hauska päivä rennosti ajellen tai itsesi haastaen Fiskarsin huikeille reiteille!
Tapahtuman päivämäärä
11.06.2022
Aukioloajat
10-17
Pääsymaksu
55€-62€
Osoite
10470 Fiskars
Sähköposti

Fiskars Village Epic MTB on ” stage-race kilpailu” eli ajanotto tapahtuu erikoiskokeilla ( EK). Siirtymät ajetaan ennalta määrätyn aikataulun mukaan ns. lenkkivauhtia. Samaan tyyliin kuin MTB-Enduro, mutta EK:t on pidempiä ja pitää sisällään ylä- ja alamäkiä, tasamaata ja siellä on helppoja ja haastavampia kohtia. Erikoiskokeiden mitat vaihtelee 1,5-5 km välissä. EK:t on pyritty tekemään mahdollisimman monipuolisiksi niin että ne haastaa kilpailijat kaikilla maastopyöräilyn osa-alueilla. Samoin EK:n mitat ja profiilit on pyritty pitämään sopivina että vauhti pysyisi yllä koko ajan. Fiskars Epic MTB on maastopyöräilyä parhaimmillaan ja aidoimmillaan.

Kilpailun puolivälissä on lyhyt tauko, jossa voi tankata kuskia ja pyörää. Ebike luokassa mahdollisuus vaihtaa akku. ( max. 1 vaihtoakku)
Fiskars Village Epic MTB on sosiaalista kilpailua ilman ruuhkia. Ilmoittautumisen jälkeen pääset valitsemaan oman lähtöajan ja voitte valita kavereiden kanssa saman lähtöryhmän. Pätkille lähdetään nopeus järjestyksessä vapaasti väliaikalähdöllä.

 

Matkat / Distances
Täysmatka n. 60 km ( n. 23 EK km)
Puolimatka n. 35 km ( n. 14 EK km)
Sarjat:
Race, Electric, Trail, Masters 50+, Tour, Nuoret alle 18/ Under 18
+ erillinen 2 Henk TEAM RACE / + separate 2 persons TEAM RACE
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: www.fiskarsvillagetrailcenter.fi/epicmtb
Aika: 11.6 klo 10-17. Fiskars Village trail Center, 10470 Fiskars.
Hinnat:
Täysmatka 55€
Puolimatka 49€
Täysmatka + Team Race 62€
Yhteystiedot: Fiskars Village Trail center / Flow Riders ry: flowridersry@gmail.com