Fiskars Village Bike Expo 2022

Suomen suurin fillarialan messu- ja demotapahtuma järjestetään uniikissa Fiskarsin Ruukissa.
Tapahtuman päivämäärä
23.04.2022
Aukioloajat
11-18
Pääsymaksu
Ilmainen sisäänpääsy
Osoite
Puimala, Malcolmintie 10, 10470 Fiskari
Sähköposti

SUOMEN SUURIN FILLARIALAN MESSU- JA DEMOTAPAHTUMA JÄRJESTETÄÄN LAUANTAINA 23.4.2022 KLO 11-18 UNIIKISSA FISKARSIN RUUKISSA.

Expo on sisätiloissa, jossa on kauden uutuuksia esittelyssä ja livenä nähtävissä ja ostettavissa. Demoalue on ulkona ja 200+ demopyörää koeajettavissa! Pyörien demolenkkinä on hyväksi todettu polkua, eli pyöriä pääsee testaamaan kunnolla oikeissa olosuhteissa ylä- ja alamäkeen. Tarjolla on myös hiekkatietä testaamiseen ja vieressä on myös skeittipuisto.

Mukana on kaikki suurimmat ja mielenkiintoisimmat merkit: Canyon, Endura, Specialized, Trek, Kona, Tunturi, Haibike, Garmin,HIGH5, Shimano, Shimano Service Center, Pearl Izumi, Lazer, Elite, Vittoria, SIS, SRAM, Rock Shox, DT Swiss, MET, Schwalbe,Hi5bikes, Mondraker, Raceface, Troy Lee Designs, Maxxis, Stans No Tubes, Bikeshop, Stevens, Rock Machine, Felt, Orbea, SportSource, Whyte, ION, SQ Lab, JK-Shop, POC, Mcarbon, Industry Nine, Lupine, Giro, Velo & Ocygen, Pyöräliike Lundberg, Manitou, Hayes, WTB, Pässilä Bicycles, Pole Bicycles, Fantic, KTM, 4130.fi, MRP, Onyx Hubs, Wattbike, Lohjanportin Auto, Skoda, Volvo, Renault, Levi, Saariselkä, Ylläs, Ruka, Nuuksio, Tocsen, Raaseporin kaupunki, Ja paljon muuta

Tapahtumassa on tarjolla myös musiikkia, leffoja, hyvää ruokaa & juomaa.

Trail Centerin reitit on vapaasti käytössä omalla kalustolla ja Fiskarsin Ruukin kattavat palvelut on käytössä.

Demopyörien testaukseen tarvitset oman kypärän ja henkilöllisyystodistuksen.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Suosittelemme varaamaan majoituksen ajoissa: Majoitus