Fiskars Shop

Fiskars Shopista löydät rakastettuja brändejä ja klassikkotuotteita. Myymälässä myynnissä Fiskarsin puutarhatyökaluja, leikkuutyökaluja, kirveitä ja keittiövälineitä ja Gerberin ulkoilutuotteita.
Aukioloajat
AVOINNA: ma-su klo 11-17. JOULU: 6.12. klo 12-16 24.-26.12. suljettu, 31.12. klo 11-16 ja 1.1. suljettu
Osoite
Tornikellorakennus, Fiskarsintie 352, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 (0)204 39 5612

Tervetuloa löytämään designklassikoita ja suomalaisen muotoilun uutuuksia. Fiskars Shopissa yhdistyy kattaus ja koti sekä puutarha ja ulkoilma. Fiskarsin rakastetut Living-brändit kuten Arabia, Hackman ja Iittala löytyvät myymälän valikoimasta.

Maailmanlaajuisesti tunnettujen ja arvostettujen englantilaisten ja irlantilaisten Waterford, Wedgwood ja Royal Doulton brändien tuotteet ovat muuttaneet myymälään. Fiskars Shopissa on nyt ainoa Suomessa saatavilla oleva valikoima Wedgwoodin upeita astiasarjoja ja lahjatavaroita, Waterfordin ylellisiä kristalliesineitä sekä Royal Doultonin moderneja astioita. Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen myymäläämme!

 

                    

 

Fiskarsin tuotteet tunnetaan maailmanlaajuisesti toimivuudestaan ja helppokäyttöisyydestään. Fiskars Shop sijaitse Fiskarsin ruukin ytimessä, kellotornirakennuksessa.