
Suklaapuoti
Suklaa on taidetta, jota voi syödä. Nauti siitä!
Mestarisuklaamestari Gérald Conielin ja Marina Seppingin vuonna 2020 perustama Billnäs Chocolate Factory on enemmän kuin pelkkä suklaakauppa – pyrimme tekemään jokaisesta vierailusta elämyksen. Uskomme, että suklaa ei ole vain herkku vaan matka, ja kutsumme sinut osaksi sitä.
Täydellistääksemme ammattitaitomme matkustimme Ranskaan ja Italiaan, opiskelimme perinteisiä suklaan valmistustekniikoita ennen valikoimamme laajentamista. Kokoelmamme sisältää rohkeita ja eksoottisia makuja – mausteisia, suolaisia ja odottamattomia yhdistelmiä, jotka yllättävät ja ilahduttavat. Niille, joilla on erityisiä ruokavaliopreferenssejä, valmistamme myös sokerittomia, gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja mausta tinkimättä. ”Yrityksemme päätavoite on luoda todella poikkeuksellista suklaata,” sanoo Gérald.
Tehtaamme tuotteiden laatu on tunnustettu alan kilpailuissa. Jäätelö- ja suklaakarnevaali:
- Maitosuklaa-Espresso voitti ”Vuoden 2025 suklaapatukka” -palkinnon (2. sija)
- Maitosuklaa-Suolakaramelli Tonkapavulla voitti ”Vuoden 2025 konvehti” -palkinnon (2. sija)
- Tumma suklaa-Appelsiini-Paahdettu manteli voitti ”Vuoden 2025 vegaaninen suklaapatukka” -palkinnon (3. sija)
- Maitosuklaa-Passionhedelmä konvehti palkittiin ”Vuoden konvehti” -palkinnolla, ja Tumma suklaa-Vadelmapatukka varmisti 3. sijan ”Vuoden vegaaninen suklaapatukka” -kategoriassa vuonna 2024
Päivittäin 10:00 – 17:00