Se och gör

Inspirerande Fiskars bruk bjuder in dig för att uppleva och lära dig något nytt! Kolla vårt akivitetsutbud och planera in ett besök!

Kreativitet, företagsamhet och gästvänlighet är tre egenskaper som bruksborna har gemensamt. Desa skapar välkomnande stunder som du kan ta del av.

tarmo bianco blu

För grupper

Besöker ni bruket med en grupp ch söker aktiviteter? Kolla vårt utbud:

Detta frågas ofta

Behöver vi boka en aktivitet på förhand?

Vissa aktiviteter ska bokas på förhand, medan andra alltid är öppna och tillgängliga utan reservationer. Många av våra företagare öppnar sin butik eller arbetsutrymme för grupper även utanför öppettiderna. Kolla aktivitetsutbudet på förhand och var i kontakt med företagaren ifall ni vill boka in ett besök.

Vad har tjänsterna för öppettider?

Fiskars tjänster är öppna hela veckan under sommarsäsongen och under vintersäsongen öppna i slutet av veckan. Alla butiker och tjänster har sina egna öppettider, som vi rekommenderar att man kollar på förhand på deras egna sidor. Många tar emot grupper även utanför öppettiderna, ta modigt kontakt och fråga mer!

Finns det något för barn att göra i Fiskars?

Gamla bruksområdet är spännande och fullt med byggnader och berättelser som väcker fantasin! I butikerna kan man fynda även med en liten plånbok, och vår lekpark bjuder på sjörövaräventyr för alla åldrar.

Loading the area map…