Maastopyöräilyä – Fiskars Village Trail Center

Nauti vauhdin hurmasta ja upeista maisemista maastopyöräillen! Fiskarsin Ruukin maastosta löytyy yli 60 km merkattuja ja huollettuja maastopyöräreittejä sekä Pump Track ja uusi vuokraamo pullollaan laadukkaita maastopyöriä.
Pääsymaksu
0€
Osoite
Fiskars Village Trail Center , Lähtöpiste ja vuokraamo: Kuparivasarantie 7C, Paja-aukio, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 44 4915894

Nauti vauhdin hurmasta ja upeissa maisemista maastopyöräillen! Fiskarsin Ruukin maastosta löytyy lähes 60 km merkattuja ja huollettuja maastopyöräreittejä. Reittejä on neljää eri tasoa vihreästä mustaan, eli jokaiselle löytyy jotakin. Uudesta vuiokraamosta, paja-aukiolla, löytyy Canyonin erittäin laadukkaat fatbiket sekä täysjoustosia maastopyöriä ja sähkömaastopyöriä.

Reitit pyritään pitämään auki ympäri vuoden, talviaikaan voivat olla paikoittain tai kokonaan suljettuja. Reittien kuntoa ja niitä koskevia tiedotteita voi seurata Fiskars Village Trail Centerin facebook sivuilta. 

Fiskars Village Trail Centeriä hoitaa Roll Outdoors yhteistyössä Flowriders ry:n kanssa.

Lataa reittikartta tästä: FiskarsVillageTrailCenter_reittikartta 2021

ROLL OUTDOORS VUOKRAAMO:

VUOKRAAMO

Valikoimassa on Canyon Bicycles huippulaadukkaat maastopyörät ja sähköavusteiset maastopyörät monessa eri koossa.

Lisäksi:

  • Ryhmien ja yritysten opastuspalvelut
  • Pienet pyörähuollot
  • Pyörien pesumahdollisuus

Pyörät voi varata ennakkoon varausjärjestelmän kautta tai soittamalla

Siirry tästä vuokraamon sivulle.

OPASTUKSET

Olitpa liikkeellä yksin tai ryhmän kanssa, oppaan kanssa saat pyöräilypäivästäsi irti paljon enemmän. Jos esim TYKY-päivä Fiskarsissa kiinnostaa, niin ota ihmeessä yhteyttä: fiskars@rolloutdoors.com

REITIT

Fiskars Village Trail Center tarjoaa yli 60km maastopyöräpolkuja Fiskarissa ja lähialueilla. Fiskarsin luonto on erittäin monipuolista, järveineen ja korkeuseroineen ja se soveltuu erinoimaisesti maastopyöräilyyn. Reittejä on neljää eri tasoa vihreästä mustaan, eli jokaiselle löytyy jotakin. Yhdistämällä reittejä saat poljettavaa useammaksi päiväksi. Fiskarsin ravintolat ja hotellit palvelevat ympäri vuoden.

Reittikartta ja reittikuvaukset: www.fiskarsvillagetrailcenter.fi