Laskeudun hetkeen – hyvinvointipäivä ja retriitti

Ruukin Retriitit tarjoavat retriittejä ja hyvinvointipalveluja Fiskarsin ja Billnäsin ruukkialueilla Raaseporissa. Tervetuloa nauttimaan yhteydestäsi itseen, muihin ja upeaan luontoon!
Tapahtuman päivämäärä
19.02.2022
Pääsymaksu
koko päivä 98€, early bird 88€
Osoite
Seuraintalo Lukaali, Fiskarsintie 318, 10470 Fiskars

”Sisäinen virta – ota minut syliini”
Keho – mieli – luonto
=
Yhteys

 

Kokemuksellinen päiväretriitti sisältää sisäistä työskentelyä sekä intuitiota vahvistavaa joogaa ja tanssia live-musiikilla. Aloita vuosi laskeutumalla omaan kehoon ja läsnäoloon sekä aistimalla, mitä uusia suuntia hetken hiljaisuudesta nousee.

Kohtaamme kauniissa Fiskarsin Lukaalissa ja herkullisen vegaanisen lounaan meille tarjoaa Fiskarsin Cafe Bar Pesula. Illalla avaamme ovet laajemmalle joukolle tansseja varten, DJ-musiikista vastaa Hale Heikkilä.

OHJELMA

Klo 11.00 Lempeän virtaavaa joogaa live-musiikilla
Klo 12.30 Alkupiiri
Klo 13.00 Talvinen luontoretki ja halutessa talviuinti hiljaisuudessa
Klo 14.00 Lounas
Klo 15.00 Innerdance – sisäistä työskentelyä live-musiikilla
Klo 17.00 Jakopiiri teen ja naposteltavan kera

Ovet avautuvat tansseille:
Klo 18.30 Vapaat tanssit – avataan tila intuitiiviselle olemiselle, liikkeelle, tanssille ja musiikille.
Loppumeditaatio sellomusiikilla
Klo 20.30 Tilaisuus päättyy

Matkaoppainanne päivässä:

Emilia Saarela

On Suomen Kansallisoopperan ja -baletin päätoiminen fysioterapeutti, joogaopettaja, tanssija ja äiti, jolle kokonaisvaltainen näkeminen, tunteminen sekä läsnäolevat avoimet kohtaamiset ovat olennainen osa syvempää tietoa, ymmärrystä ja yhteyttä. Emilia on kouluttautunut monipuolisesti hyvinvoinnin alalla, rakastaa taiteita ja luontoa. Hän on esiintynyt tanssin ja musiikin alalla pienestä pitäen ja luo intuitiivista taidetta. Emilia haluaa omalla olemuksellaan luoda turvallista ja luottamuksellista tilaa, jossa voi vapaasti antautua syvemmän kasvun ja totuuden äärelle.

Mari Rasimus 

On innerdance-fasilitoija, hyvinvointiyrittäjä ja Magnesia Festivalin yksi perustajista, joka rakastaa luoda pienempiä ja suurempia tiloja yhteyden, sisäisen olemuksen ja virtauksen kuunteluun. Opit Balilta, Filippiineiltä ja Innerdance Online Energy Schoolista yhdistyvät usean vuoden kokemukseen tilojen fasilitoinnista sekä Marin tinkimättömään tapaan tutkia ja avata ihmisyyden eri kerroksia itsessään ja elää joka päivä sisäistä ohjausta ja virtausta kuunnellen. Mari fasilitoi tilaa suurella intuitiolla, luottamuksella ja sallivuudella yhdistäen kaikki ihmisyyden ja kollektiivin kokemuksen kerrokset osana tilan luomista.

Hale Heikkilä 

Monipuolisen klassisen taustan omaava improvisointiin ja intuitiiviseen luomiseen hurahtanut muusikko liikkuu sujuvasti luonnonäänien, erilaisten kulttuuriperinteiden, aikakausien ja tapojen välillä unohtamatta elektronisen ulottuvuuden mahdollisuuksia. Hale luo ja kannattelee tilaa laulaen, soittaen selloa, kosketin- ja rytmisoittimia. Luonto on hänelle tärkeä ja hän rakastaa työskennellä erilaisissa yhteyksissä, joiden intentiona on vahvistaa omaa sisäistä ääntä ja löytää oma sisäinen viisautensa.

Tommi Aspelund

Tommi on terapeutti, hoitaja, ryhmänohjaaja sekä modernin shamanismin harjoittaja. Innerdance-työskentely on antanut hänelle rajatonta tilaa ilmaista itseään luovasti ja lisännyt herkkyyttä aistia sekä tunnustaa elämän luonnollisia virtauksia. Tommi fasilitoi tilaa antautuen kanavaksi osaksi hetki hetkeltä avautuvia olemisen tasoja sekä kohtaamisia. Tommi yhdistää työskentelyssään sydämen sekä kehon viisautta ja on yleisesti kiinnostunut tutkimaan länsimaisten terapiasuuntausten sekä henkisten harjoitusten dialogia ja rajapintoja.

HINTA

Koko päivä 98 €

Early bird 88 € (voimassa 24.12. asti)

Osallistuminen pelkkiin iltatansseihin ja sellomeditaatioon 20 €

Varaa paikkasi tämän linkin kautta: https://holvi.com/…/produ…/4a276436f3c62d2d2e6dc762a134e362/

 

Retriittipäivä toteutuu vähintään 15 osallistujalla. Ethän saavu paikalle mikäli sinulla on mitään flunssaoireita. Lääkärintodistuksella retriittimaksu palautetaan. Seuraamme ajankohtaisia ohjeistuksia ja teemme tarvittaessa muutoksia osallistujamääriin. Lukaalissa on tilaa reilulle väljyydelle.

 

Järjestäjä: Ruukin retriitit https://www.facebook.com/ruukinretriitit