Desico Shop

Kynttilätehdas Desicon tehtaanmyymälä palvelee Fiskarsin yläruukissa vuoden ympäri. Lämpöä, laatua ja designia jo vuodesta 1963.
Aukioloajat
ma-su klo 11-16
Osoite
Vanha Navetta, Isidorintie 4, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 (0)19 23 7070
Sähköposti

Desicon tunnelmallinen tehtaanmyymälä Desico Shop palvelee Fiskarsin Ruukin Vanhassa Navetassa vuoden ympäri.

Lämpöä, laatua ja designia jo vuodesta 1963. Desico on maamme vanhin yhtäjaksoisesti suomalaisomistuksessa ollut kynttilätehdas, joka työllistää noin kymmenen henkeä ja tuottaa vuodessa noin 250 000 kynttilää. Desicon päämääränä on valmistaa laadukkaita välineitä, joilla jokainen voi luoda juuri oikean tunnelmaan omaan sisustukseensa. Desicolta saa tuoksukynttilöitä, kruunukynttilöitä, pöytä- ja lämpökynttilöitä ja paljon muuta.

 

”Luonnon ja ihmisten hyvinvointi ohjaa Desicon toimintaa kautta linjan. Kynttilämme palavat puhtaasti, eikä niiden valmistamisessa koskaan käytetä palmuöljyä. Kaikki kynttilämme värjätään myrkyttömillä väriaineilla ja valmistetaan vegaanisesta, EU:n alueella tuotetusta, oliiviöljypohjaisesta steariinista sekä puhtaasta ja laadukkaasta parafiinistä. Lisäksi käyttämämme väriaineet ja tuoksuöljyt ovat kosmetiikkalaatuisia.

Oikeiden mittasuhteiden ja muodon ansiosta Desicon kynttilät palavat tasaisesti eivätkä valuta, sillä liekki lämmittää ja imee vahaa tasaisesti joka suunnasta. Laadukas, puuvillainen sydänlanka ja puhtaat ainesosat takaavat poikkeuksellisen pitkän paloajan ja oikean kokoisen liekin, joka tuottaa runsaasti valoa eikä savuta. Puhtaat ja myrkyttömät ainesosat aikaansaavat puhtaan palamisen, jolloin sisäilma säilyy terveellisenä.

Laitteemme ovat yli satavuotiaita, ja käytämme niitä vain kynttilöiden nostamiseen. Pertti Norja ja Antti Toukolehto ovat työskennelleet Desicossa yli 40 vuotta, ja vaalimme pitkiä suhteita myös muiden kumppaneidemme kanssa. Pertti ja Antti valmistavat kaikki kynttilämme käsityönä.”