Sassi shop

Sassi Design on hopeakoruja suunnitteleva ja valmistava perheyritys. Kaikki korut ovat parhainta hopeaa eivätkä sisällä mitään vieraita aineita. Kokoelmat ovat Kajn, Kimmon ja Leena Sassin suunnittelemia – Kaj’n ja Kimmon valmistamia. 

Avoinna
ma-tisuljettu
ke-la12.00-16.00
su12.00-15.00

 

Käsityönä SASSI DESIGN -koru on vaativa ja edellyttää tekijältään korkeaa ammattitaitoa sekä suurta huolellisuutta. Viimeisteltynä ja valmiina se palkitsee tekijänsä. Hyvin tehdyn suunnittelutyön ansiosta syntyy ammattitaitoisten tekijöiden käsistä viimeistelty ja valmis koru. Lopputuloksena ainutlaatuinen, puhdas ja tyylikäs koru. SASSI DESIGN mallisto on erottuva ja ainutkertainen ja tyyliltään puhtaan ajaton. Käyttäjälleen koru on aina tyylikäs, laadukas, hyvin tehty, pehmeän ja mukavan oloinen – ja yksilöllinen.

Korumallisto on taidolla suunniteltu, huolellisesti valmistettu ja rakkaudella kehitetty korumallisto, joka elää kaiken aikaa. SASSI DESIGNEN muotoilun ainutkertaisuus on tulosta taiteilijoidensa luonnollisesta suhtautumisesta muotoon ja luontoon yleensäkin. Parhaimmillaan se viestii aidoista tunteista – se on osa sinua.

Sijainti

Pysäköinti: torin pysäköintialue